A intrat in camera fiului sau si a gasit o scrisoare pe pat: ” Tata prietena mea este insarcinata si are HIV, asa ca am plecat din casa…”

Un tata a intrat in camera fiului sau si contrar a ceea ce se astepta sa vada, a gasit patul frumos ordonat si gol. Lucrurile au devenit deosebit de grave atunci cand a vazut o scrisoare pe perna.
A intrat in camera fiului sau si a gasit o scrisoare pe pat: " Tata prietena mea este insarcinata si are HIV, asa ca plec din casa..."

Acesta se astepta la ce e mai rau, asa ca a luat plicul pe care scria “tata” si a inceput sa citeasca…

publicitate

“Draga tata,

Iti scriu cu mari remuscari si amaraciune. A trebuit sa fug cu noua mea prietena pentru ca am vrut sa evit scene si certuri cu tine si cu mama. Am sentimente puternice pentru Stacy, e frumos, dar am stiut ca nu veti fi de acord cu cerceii, tatuajele ei, hainele de motociclist si faptul ca este mult mai in varsta decat mine.

Dar tata, trebuie sa iti spun ca ea este insarcinata. Stacy a spus ca vom fi foarte fericiti. Ea are o casa in padure si exista suficiente lemne pentru a supravietui in aceasta iarna. Sper ca mai tarziu situatia sa se imbunatatesca si vom avea mai multi copii.

Stacy spune ca va planta marijuana, deoarece nu face rau nimanui. Noi o vom creste si o vom vinde la oameni in oras. In acelasi timp, ne vom ruga sa gasim un leac pentru SIDA, pentru ca Stacy sa se poata recupera. Crede-ma, ea merita.

Nu va faceti griji tata. Am 15 de ani si stiu sa am grija de mine. Vom veni vreodata sa va vizitam si atunci va veti putea vedea nepotii.

Te iubesc, Joshua.

PS: Tata, totul este o minciuna – nimic din toate acestea este adevarat. Eu sunt in casa lui Jason. Am vrut doar sa va reamintesc ca exista lucruri mult mai rele in viata decat notebook-ul meu cu evaluari si observatii, care este pe masa din bucatarie.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.