Ai asa ceva in casa? Aceasta planta poate ucide un copil in mai putin de un minut, iar pe adulti in 15 minute!

Va rugam sa va avertizati prietenii si familia prin intermediul acestui articol!
Aceasta planta poate ucide un copil in mai putin de un minut, iar pe adulti in 15 minute!

“Aproape mi-am pierdut fiica, care a bagat o parte din frunzele plantei in gura! Limba ei s-a umflat pana la punctul de sufocare! Aceasta imagine contine planta cu pricina, frumoasa la prima vedere dar care poate ucide” spune o femeie care a patit-o.

publicitate

In primul rand, aveti grija la copii. Atunci cand ii lasati in casa cuiva, fiti atente la ceea ce e acolo. Locul trebuie sa fie sigur si unde se pot juca.

Aceasta planta, care se afla in multe case si birouri este extrem de periculoasa!

Ea este originara din Kenya, Rwanda, Uganda.

Acesta contine otrava mortala, mai ales pentru copii. Poate ucide un copil in aproximativ un minut si un adult in maxim 15 minute.

Aceasta planta poate ucide un copil in mai putin de un minut, iar pe adulti in 15 minute!

Ar trebui sa fie eliminata din gradini, birouri si locuinte. Daca o atingeti, in orice caz, nu va atingeti ochii, deoarece exista pericolul de a orbi.

Numele plantei este Dieffenbachia.

2 Replies to “Ai asa ceva in casa? Aceasta planta poate ucide un copil in mai putin de un minut, iar pe adulti in 15 minute!”

  1. Și bebele meu a băgat în gurita acum câțiva ani și l-am spălat zdravăn și rapid și pe limba pentru ca plângea ca îl ustura!

  2. Pentru a scrie un articol demn de a fi citit si citat ar trebui sa aduceti argumente respectiv dovezi stiintifice in cazul de fata,nu marturia unei doamne.faptul ca ustura la contactul cu mucoasele nu inseamna mare lucru. Inclusiv urzica, denumirea populara a unei plante ustura la atingerea pielii si cu toate acestea este cunoscuta drept o sursa importanta de fier. Incercati sa atrageti atentia cititorilor prin titluri socante bazate pe povesti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.