Acest baietel a murit pentru ca s-a jucat in nisip. Cand parintii s-au dus acasa sa aleaga haine pentru inmormantare au gasit ceva socant!

19 iunie 2016 // Stiri

Un băieţel în vârstă de numai 6 ani, care a murit din cauza unei infecţii rare la nivelul creierului, a lăsat în urma sa un bilet adresat părinţilor în care le transmite cât de mult i-a iubit şi că va fi întotdeauna alături ei.
Acest baietel a murit pentru ca s-a jucat in nisip. Cand parintii s-au dus acasa sa aleaga haine pentru inmormantare au gasit ceva socant!

Baietelul s-a imbolnavit dupa ce s-a jucat in nisip ca orice alti copii de varsta lui. Dupa cum a raportat WSBTV, baiatul de sase ani a inceput apoi o lupta pentru supravietuire, dupa ce bacterii numite Balamuthia Mandrillaris Amoeba, paraziti care se gasesc in sol au intrat corpul sau si au creeat o infectie care au cauzat umflarea in creier.

publicitate

Leland Showmake a luptat cu infectia aproximativ o luna, insa in cursul zilei de vineri a pierdut lupta cu boala si a inchis ochii pentru totdeauna.

Cand parintii indurerati, Amber si Tim Shoemake s-au intors la locuinta lor din Georgia cu scopul de a lua o parte din hainele baiatului pentru a-l pregati pentru inmormantare, au gasit biletul scris de micut si asezat pe masa din sufragerie. Pe hartie micutul a scris cu un marker rosu: “Eu sunt inca cu voi. Va multumesc, mami si tati!“ si a desenat o inimioara.
Fiul lor a murit, deoarece s-a jucat in praf. Cand s-au dus acasa pentru a alege haine pentru inmormantare au gasit ceva socant!

Emotionata si indurerata, mama a vorbit printre lacrimi cu jurnalistii The Telegraph: “Cand eu si Tim ne-am intors acasa de la spital ca sa luam cateva hainuţe pentru inmormantare, am gasit acest bilet lasat de el pe masa din sufragerie.

Nu am nicio idee cum a ajuns biletul acolo sau cand a fost scris, dar pot sa va spun ca Leland a fost un copil special. Te vom iubi întotdeauna, Leland! Somn usor, iubitul meu baietel si nu lasa ganganiile sa te sarute, puiul meu!“, a adaugat mama cu lacrimi in ochi.

Sotul ajunge acasa la 5 dimineata...

Sotul ajunge acasa la 5 dimineata: Sotia il intreaba:−...

Un pensionar isi suna fiul...

Un pensionar isi suna fiul: – Trebuie sa-ti...

Sotul se pregateste sa plece seara de acasa...

Soţul se pregăteşte să plece seara de acasă şi...