Acest barbat a vrut sa divorteze. Cum i-a raspuns sotia? “Perfect, vreau doar sa-mi indeplinesti o ultima dorinta!”

S-au iubit nebunește, au trăit clipe minunate împreună, însă au ajuns la un moment de cumpănă. El i-a cerut divorțul, iar gestul ei a făcut o lumea întreagă să se întrebe: “Oare n-am renunțat prea ușor?”.
Acest barbat a vrut sa divorteze

Povestea clipului de mai sus sună cam așa: Un cuplu aflat în prag de despărțire trăiește povestea vieții. Ideea ei prinde contur în momentul în care acceptă despărțirea și îi adresează soțului o ultimă rugăminte: să-i mai îndeplinească o dorință, aceea ca, timp de o lună, să o îmbrățișeze în fiecare zi.

publicitate

Bărbatul acceptă, iar ea pune la cale ultima șansă de a își salva căsnicia. Prima îmbrățișare i-o cere în locul în care i-a dat inelul și în care a cerut-o în căsătorie. Apoi îi dă întâlnire în locul unde i-a spus prima dată “te iubesc”, unde s-au sărutat întâia oară… scrie a1.ro.

Acest flash-back trezește în sufletul bărbatului acele sentimente pe care le credea pierdute, dar care era doar rătăcite undeva, în adâncul inimii.

Clipul, vizionat de peste două milioane de oameni trage un semnat de alarmă și ne întreagă, indirect, pe fiecare dintre noi: “De câte ori am luptat cu adevărat pentru ceea ce iubim?”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.