Aceste plante sunt bombe de oxigen. Trebuie neaparat sa ai cel putin una in casa ta

Ce este mai bun decat un filtru de aer natural care elibereaza oxigen si absoarbe toxinele de toate tipurile? Nu costa nimic si da un efect optim.
Aceste plante sunt bombe de oxigen. Trebuie neaparat sa ai cel putin una in casa ta

Multe studii au aratat ca anumite plante sunt o cale naturala de a curata aerul din casa noastra. Toata lumea ar trebui sa aiba la domiciliu sau la birou cel putin una dintre aceste plante.

publicitate

Este un fapt bine cunoscut ca copacii si plantele pot curata aerul si elibera oxigen. Nu multi dintre noi stiu ca acestea absorb si umiditatea, formaldehida, toxine si murdaria din aer.

Aloe Vera – este campionul purificator al aerului. Absoarbe bioxidul de carbon, monoxid de carbon, formaldehida si elimina mai mult oxigen decat alte plante.

Ficus – este destul de usor de crescut aceasta planta la domiciliu sau la birou, pentru ca nu are nevoie de lumina directa. Absoarbe formaldehida foarte bine, dar problema este ca frunzele sale sunt otravitoare si pot rani copiii si animalele de companie.

Iedera – este cea mai rapida dintre toate plantele pentru purificarea aerului. Curata uimitor 58% din particule si 60% din murdaria si toxinele din aer.

Planta paianjen – este nevoie de doar o planta paianjen pentru a purifica aerul la un spatiu de 200 m2. Usor de intretinut, nu are nevoie de multa lumina pentru fotosinteza.

Limba soacrei – ar trebui sa fie pastrata in dormitor, deoarece elibereaza oxigen pe timp de noapte. Este o planta robusta si nu necesita intretinere prea mare.

Crini – acestia absorb tricloretilena, formaldehida, monoxid de carbon, dioxid de carbon si elibereaza oxigen.

Expertii recomanda sa aveti 15 – 18 plante de acest gen intr-un spatiu de 500 m2, 3- 4 plante intr-un loc de 80 m2. Nu uitati sa puneti cel putin o astfel de planta in camera dvs, deoarece aveti nevoie de oxigen.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.