AFLA DACA AI BOALA ASTA! Intinzi mana, tragi degetele si vezi ce se intampla daca vezi asta!

Mainile si alte parti ale corpului uman, pot spune daca suferim de un anumit tip de boala. Si de aceasta data nu trebuie sa faceti decat: “Intinzi mana, tragi degetele si vezi ce se intampla daca vezi asta!”.
Intinzi mana, tragi degetele si vezi ce se intampla daca vezi asta!

Cel puțin o dată pe an este indicat să îți faci analizele generale, dar până ajungi la medic, poți afla și acasă dacă suferi de o boală. Vezi cât de simplu este testul care îți spune dacă ai anemie.

publicitate

Anemia este, de obicei, cauzată de lipsa de fier și unul dintre principalele semne de boală este oboseala excesivă. Un test de sânge îți spune clar dacă ai această afecțiune, însă îți poți da seama și acasă dacă îți lipsesc anumiți nutrienți. Pur și simplu uită-te la mână. Pune-o în fața ta și întinde degetele ușor în spate. Dacă liniile lor sunt roșii, nu ai anemie, însă dacă sunt albe, s-ar putea să ai o lipsă de fier, potrivit unica.ro.

Cum recunoști anemia
Simptomele anemiei apar, de obicei, în stadii avansate. Printre acestea se numără lipsa energiei, palpitații, dificultăți de respirație, dureri de cap, dificultăți de concentrare, amețeli, paloare a pielii, crampe musculare sau insomnie. Anemia este cauzată, în principal, de lipsa fierului, iar bolnavii ar putea observa, la început, o poftă pentru substanțe ciudate, precum hârtie, gheață sau noroi. Mergi la medic dacă aceste simptome persistă, pentru că el va ști cu exactitate ce să îți prescrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.