Argintul poseda puteri vindecatoare uimitoare! Daca porti un inel de argint vei scadea tensiunea arteriala

Argintul este un metal foarte popular, din care se face bijuterii foarte frumoase care pot fi folosite in scopuri medicinale.
Argintul poseda puteri vindecatoare uimitoare! Daca porti un inel de argint vei scadea tensiunea arteriala

Proprietatile medicinale si magice ale apei de argint
Argintul este capabil sa ofere apei proprietati de vindecare, maice. De exemplu, puneti o lingura de argint intr-un pahar cu apa seara si se bea din aceasta apa dimineata, astfel veti impiedica oamenii cu intentii rele sa ia contact cu dvs.

publicitate

De asemenea, cu aceasta apa va puteti spala fata si prin urmare veti scapa de gandurile rele. In trecut, femeile foloseau apa de argint de dimineața si seara pentru a-si spala fetele lor. Aceasta procedura ofera rezultate bune si rapide, iar fata lor devine neteda si proaspata. In zilele noastre, multe companii cosmetice includ argint in compozitia produselor sale cosmetice.

Alte proprietati curative ale argintului sunt cele anti-microbiene. Traditia este sa ii oferiti o lingura de argint copilului dvs atunci cand ii da primul dinte, deoarece are o semnificatie sacra. Lingurita va proteja copilul de spiritele rele si alte impuritati. Mai mult decat atat se pune in apa pentru a il proteja de diferite boli.

Argintul mai pastreaza apa dulce si ii confera proprietati de vindecare. Medicii in trecut, foloseau placi de argint pentru a vindeca mai repede pacientii. Astazi, medicii moderni folosesc, de asemenea, nitrat de argint pentru a trata rani si veruci.

In prezent, solutiile de argint sunt utilizate in tratamentul reumatismului, astmului bronsic si racelilor. Vindecatorii populari sustin ca bratarile de argint stabilizeaza sistemul nervos, va scapa de migrene si imbunatateste vederea. Purtarea unui inel de argint pe deget la mana stangă ajuta la reglarea tensiunii arteriale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.