Au deschis un cadou de nunta dupa noua ani de casnicie. Din acea zi, totul s-a schimbat

Katie si Brendan, un cuplu de tineri din SUA nunta au primit multe daruri la nunta lor, cele mai multe dintre ele in diverse plicuri. Dar printre toate acele plicuri, un singur plic alb de la matusa Allison a iesit in evidenta.
Au deschis un cadou de nunta dupa noua ani de casnicie. Din acea zi, totul s-a schimbat

Pe plic scria: “A nu se deschide pana la prima cearta.” Asa ca plicul a ramas inchis timp de 9 ani. Cand au primit cadoul, cei doi tineri casatoriti la acea vreme, s-au asteptat ca pachetul sa contina un mesaj plin de texte de intelepciune si experienta in ceea ce priveste casatoria, avand in vedere ca matusa Alison si sotul ei au trait impreuna pentru mai bine de 50 de ani.

publicitate

Si-apoi, cu trecerea timpului, au aparut mai multe certuri, copiii şi momente in care cei doi au simtit ca vor sa renunte la tot. S-au deciz apoi ca, dupa noua ani, sa deschida cadoul de la matusa Alison, pe care l-au redescoperit chiar inainte de a pleca la nunta unor prieteni.

Cand au desfacut plicul, cei doi au gasit doua hartii in care erau impachetate mai multe bancnote.

Pe pachetul lui Kathy scria: „Ia acesti bani si cumpara o pizza, niste creveţi sau orice altceva va place voua. Cu dragoste, matusa Alison. P.S. Pregateste cada!”.

Pe pachetul lui Brandon, sotul acesteia, alt mesaj: „Ia acesti bani si cumpara nişte flori si o sticla de vin. Cu dragoste, matusa Alison”.

„Atunci mi-am dat seama ca, in realitate, secretul unei casnicii fericite nu statea in plicul aceea, ci in noi!”, a povetit Kathy.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.