Bunicile noastre stiau 3 secrete pentru o talie subtire si un metabolism rapid. Iata care sunt!

7 iulie 2016 // Stiri

Fibrele dietetice din aceste produse alimentare lupta impotriva constipatiei, reduce nivelul de colesterol si sprijina activitatea metabolismului.
Bunicile noastre stiau 3 secrete pentru o talie subtire si un metabolism rapid. Iata care sunt!

Alimentele bogate in fibre dietetice accelereaza metabolismul, rezolva problemele cu constipatie si stimuleaza arderea depozitelor de grasime. Aceste produse alimentare sunt bogate in substante nutritive si le-au mancat bunicile noastre.

publicitate

Prune
Da, prunele sunt o alegere mare de fibre dietetice, care va stabiliza digestia. Dar aceasta este doar inceputul „superputerilor” lor de sanatate. Acestea contin, de asemenea, antioxidanti, care sunt aliati importanti in combaterea diabetului, obezitatii si pentru a preveni bolile de inima. Mancati fructe proaspete ca o gustare, sau le puteti adauga in iaurt. Permiteti-va ca o zi pe saptamana sa faceti si o prajitura cu prune dupa reteta bunicii, va iesii delicioasa.

Varza
Varza, conopida, broccoli este una dintre cele mai sanatoase legume si le puteti pune pe o farfurie. Este plina de fitonutrienti, fibre, care trateaza constipatia, reduce nivelul de colesterol si sprijina activitatea metabolismului.

Fasole
Nu renunta la fasole, nici chiar in timpul verii! Adaugati-o la supe preferate, salate si alte feluri de mancare. Aceasta sursa de proteine ​​vegetale si fibre face minuni pentru metabolismul si corpul dvs. Fasolea intareste in mod eficient si este bogata in fier și magneziu, care relaxeaza muschii dupa antrenament sau inot.

Mananca aceste produse daca vrei sa construiesti rapid masa musculara...

Daca primavara este momentul in care incepi sa te...

Cel mai rapid lucru din lume…...

-Va rugam sa ne spuneti care ar fi, dupa parerea dvs.,...