Care este talentul tau ascuns in functie de ziua ta de nastere

Potrivit numerologiei, data nasterii este strans legata atat de individualitatea omului, caracterul lui, dar si de talentele sale. Pentru a vedea daca ati gasit locul potrivit in viata si profesia, trebuie sa tineti cont de data dvs de naștere.
Care este talentul tau ascuns in functie de ziua ta de nastere

Cei nascuti in zilele de 1,10,19 si 28 pot face descoperiri creative si au un foarte bun simt al afacerilor.

publicitate

Cei nascuti in zilele de 2 si 20 sunt persoane care stiu cum sa asculte si sa vada ambele fețe ale unui om. Acestia pot fi psihologi excelenti, profesori sau psihoterapeuti pentru copii.

Cei nascuti in zilele de 3, 12, 21 si 30 sunt persoane extrem de talentate. Acestea sunt deosebit de creative si inventive si cu siguranta misiunea lor este de a realiza ceva mult mai mare decat sa astepte pentru salariul de la sfarsitul lunii.

Cei nascuti pe 4, 13 si 31 sunt angajati excelenti. Acestia isi indeplinesc foarte strict functiile si atributiile care le revin. De multe ori au mult succes in profesiile lor.

Cei nascuti pe 5, 14 si 23 au foarte mult succes in invatarea limbilor straine, cercetare si turism. Acesti oameni iubesc sa experimenteze si sa riste.

Cei care s-au nascut pe 6, 15 si 24 au un mare sentiment de frumusete. Ei sunt foarte talentati in a desena diverse lucruri.

Citeste si: Vrei noroc in 2015? Ce lucruri nu trebuie sa lipseasca din casa ta

Cei nascuti in zilele de 7, 16 si 25 au o mai mare capacitate de reflectie, introspectie, perfectionism si concentrare. Acestia sunt oamenii care pot lucra cu succes in invatamant, jurnalism, management sau cercetare.

Cei nascuti pe 8, 17 si 26 sunt deosebit de carismatici, dar foarte puternici. Aceste persoane sunt facute pentru a avea functii de conducere.

Cei care s-au nascut pe 9, 18 si 27 din luna sunt persoane militante care isi urmeaza mereu idealurile. Ei sunt atrasi de activitati umanitare si de cauze caritabile.

Special:
Persoanele care s-au nascut pe 11 si 29 sunt deosebit de inventive si intreprinzatoare. Ele au un fler pentru afaceri si creativitate. Mintea lor este intotdeauna plina de idei si adesea nu reusesc sa urmeze nici una dintre ele.

Cei care s-au nascut pe 22, 4, 13 si 31 sunt persoane deosebit de responsabile si dedicate muncii lor, dar sunt mult mai creative decat oricine altcineva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.