Te strici de ras! Ce dar de nunta i-a oferit un cetatean vecinului sau. Nu te gandeai ca il duce capul la asta

Bei, mananci, te distrezi dar la final mai si platesti. Asa e la nunta, o distractie dar si o obligatie. Numai ca un plic cu un bilet in care ar fi trebuit sa fie bani a devenit viral pe internet.
Ce dar de nunta i-a oferit un cetatean vecinului sau

Povestea suna cam asa: “Draga vecine, stiu ca o sa ramai uimit si ca acest dar este mai “gras” ca celelalte, insa nu trebuie sa te superi, e datoria ta pe care nu ma asteptam sa mi-o inapoiezi vreodata.

publicitate

Stii … aia 30 de lei pe care mi i-ai cerut imprumut sa-ti platesti asigurarea la masina pentru ca nu iti ajungea ce aveai tu in buzunar? Da aia, ai uitat de ei. Ba chiar ai avut nesimtirea sa-mi ceri si o cafea cand ne-am intalnit dar n-ai mai pomenit nimic de ei. Aia ti-i adaug acum la darul tau de nunta.

Ce dar de nunta i-a oferit un cetatean vecinului sau

Si nu numai aia, inca 300 de lei pe care mama ta ii avea de inapoiat mamei mele de luni bune sau chiar ani. Da 300 de lei + 30 de lei = 330 de lei. Ti-am dat mai mult decat merge daru. Toata lumea prezenta ti-a oferit in plic 300 de lei. Eu ti-am dat 330 de lei. Sper sa fii multumit.

Iti urez Casa de Piatra si multumesc pentru ospitalitate. Eu si sotia mea am mancat si am baut chiar bine. Mai mult, acum cred ca suntem chit si ne putem saluta din nou, asta daca nu te-ai suparat :))”.

PS: Cand un om te ajuta la nevoie, ajuta-l si tu, sau inapoiaza ceea ce ti-a dat cu imprumut.

One Reply to “Te strici de ras! Ce dar de nunta i-a oferit un cetatean vecinului sau. Nu te gandeai ca il duce capul la asta”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.