Ce floare esti in functie de luna in care te-ai nascut

Se spune ca fiecare luna a anului are propria floare sau flori care au un inteles specific. Iata ce floare sunteti in functie de luna in care v-ati nascut.
Ce floare esti in functie de luna in care te-ai nascut

Ianuarie
Cei nascuti in luna ianuarie sunt doua flori frumoase, care sunt floarea lunii si ghiocelul. Floarea lunii simbolizeaza farmec, admiratie, dragoste, iar ghiocelul aduce speranta si mangaiere.

publicitate

Februarie
Daca februarie este luna in care v-ati nascut, exista doua flori care va domina, acestea sunt violetele si ciubotica-cucuclui. Nuantele de violet simbolizeaza modestie, puritate si speranta, iar ciubotica-cucului semnifica iubire tanara.

Martie
Cei nascuti in luna martie sunt predominati de narcise galbene frumoase. Persoanele nascute in aceasta luna pot fi considerate norocoase, deoarece narcisele simbolizeaza tinerete si renastere.

Aprilie
Luna aprilie este o luna de primavara, dominata de margarete frumoase. Pentru cei nascuti in aceasta luna, aceasta floare simbolizeaza inocenta, sensibilitate, frumusete si fericire.

Mai
Daca v-ati nascut in luna mai, acest lucru inseamna ca sunteti crin. Aceasta floare simbolizeaza puritatea, umilinta, castitate, fertilitate.

Citeste si: Ce fel de femeie esti in functie de luna in care te-ai nascut

Iunie
Cei nascuti in aceasta luna se pot bucura de farmecul trandafirului. Aceasta floare uimitoare are atat de multe simboluri. Trandafirii roz inseamna bucurie, rosu aduce dragoste, albul inocenta, iar galbenul simbolizeaza gelozie. O alta floare care domneste este caprifoiul, care simbolizeaza legatura vesnica a iubirii.

Iulie
Daca v-ati nascut in luna iulie, atunci floarea Larkspur este cea care va caracterizeaza. Aceasta floare vine in diferite culori. Albul simbolizeaza fericire, violetul prima dragoste. O alta floare, care este tipica pentru aceasta luna este crinul de apa, care poarta semnificatia de puritate si maretie.

August
August este o luna in care predomina doua flori frumoase. Prima este gladiola, care simbolizeaza pacea si integritatea, iar a doua floare este macul. Macul rosu simbolizeaza placere, cel alb – confort si bogatie, iar cel galben simbolizeaza succesul.

Citeste si: Spune-mi ce mananci, ca sa-ti spun ce persoana esti

Septembrie
Daca v-ati nascut in aceasta luna de toamna, sunteti dominat de floarea ochiul-boului, care simbolizeaza rabdare si dragoste.

Octombrie
Cei care s-au nascut in luna octombrie reprezinta florile de Cosmos. Acestea vin diverse culori, care simbolizeaza pace si liniste, aduce harul, caldura si dragostea nemuritoare.

Noiembrie
Pentru cei nascuti in luna noiembrie, crizantema este floarea care ii caracterizeaza. Crizantema rosie simbolizeaza iubirea, cea alba simbolizeaza inocenta, puritatea, iar cele galbene gelozia.

Decembrie
Persoanele nascute in ultima luna a anului, sunt dominati de narcisele albe, care simbolizeaza o dragoste puternica pentru un om sau egoism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.