Ce i s-a intamplat unei fete la o luna dupa ce s-a oprit sa foloseasca Facebook? Nu te-ai gandit niciodata la asta!

Cu o luna in urma, o fata s-a confruntat cu cateva dificultati si si-a dat seama ca trebuie sa faca ceva in legatura cu asta. Intrega luna a simtit un val de emotii, indecizie constanta, depresie si o stare de anxietate. Nu putea sa-si dea seama ce era gresit. Ea practica yoga in fiecare zi si manca alimente sanatoase.
Ce i s-a intamplat unei fete la o luna dupa ce s-a oprit sa foloseasca Facebook? Nu te-ai gandit niciodata la asta!

Profile de pe Instagram si Facebook, cu siguranta va convinge ca viata este perfecta – fotografii pline de zambete, alimente gustoase si sanatoase, dar in spatele acestei fatade se poate ascunde o durere profunda si severa.

publicitate

Intr-un final, fata a hotarat sa stea departe de retelele sociale. Cum i s-a schimbat viata drastic?

Iata ce i s-a intamplat:

S-a oprit sa se mai compare cu altii
Bineinteles ca suntem consacrati de asa natura sa ne comparam cu alte persoane din jurul nostru, dar retelele sociale reusesc sa consolideze aceasta nevoie mai mult decat de obicei. Retelele de socializare “fac” viata fiecarui om sa aibe mai mult farmec.

Dar, pur si simplu pentru ca cineva isi fotografiaza fiecare mers pe jos, nu inseamna ca aceasta persoana are o viata mai buna decat tine. Doar pentru ca cineva stie cum sa pozeze pentru aparatul de fotografiat, nu inseamna ca la sfarsitul zilei se simte bine in pielea lui.

A simtit ca traieste
La doar cateva zile dupa ce a renuntat la retelele sociale, a gasit un nou mod de a-si petrece timpul liber – a iesit la plimbare in parcul orasului. Nu, ca nu a facut acest lucru inainte, dar pana acum a fost concentrandu-se pe telefon.

A petrecut mai putin timp cu telefonul
Astazi toata lumea este lipita de telefonul mobil si isi petrece tot mai mult timp cu el in mana, ignorand de multe ori pe cei din jur sau nu le mai acordam atentia cuvenita. Fata aceasta a observat ca atunci cand a renuntat sa mai butoneze tot timpul telefonul, a avut o relatie cu totul altfel cu cei din jurul ei.

Si-a aranjat prioritatile un viata
Daca acum o luna printre cele mai importante prioritati pentru ea erau profilurile de pe retetele sociale si timpul dedicat acestora, acum totul este diferit. Acum isi petrece energia asupra lucrurilor mult mai importante in viata ei – familie, prieteni, parteneri, cariera.

Ei bine, stim cu totii ca totusi retelele sociale ne ajuta mai usor sa contactam pe cineva. Ne putem intalni virtual persoane din copilarie, scoala elementara sau rude care nu locuiesc in vecinatatea noastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.