Ce se intampla dupa ce o persoana moare?

1 iunie 2022 // Stiri

Când o persoană moare, spiritul său nu înțelege ce face în momentul morții. Majoritatea oamenilor nu înțeleg imediat că sunt morți. Ei poate nici măcar să nu înțeleagă când sufletul lor părăsește corpul.

Ce se intampla dupa ce o persoana moare

Spiritul uman are în sine o anumită cantitate de energie, care este luată din lumea pe care o cunoaștem. La început chiar se străduiește să fie sfânt. După o săptămână sau două, această energie este deja epuizată și începe o perioadă de muncă pentru suflet.

publicitate

Fantoma suferă adesea de foame și sete incredibile. Acest lucru se datorează faptului că încă se consideră în viață, dar nu poate intenționa să se hrănească cu nimic. Este adânc înrădăcinată, dar nu poate înțelege deloc ce se întâmplă și de ce este blocata acolo.

Citeste si : Ce se intampla cu sufletul dupa moarte?

Această perioadă dureroasă poate dura până la trei săptămâni sau chiar două luni. Chiar și atunci fantoma își dă seama ce s-a întâmplat și începe să accepte încet faptul morții. Numai când înțelege acest lucru este gata să treacă la următoarea sa conștiință, pe care karma i-a ordonat-o.

Înainte ca sufletul să-și dea seama ce s-a întâmplat, există o perioadă chinuitoare de constientizare a mortii pentru rude și cei dragi, prin care pot contribui la orientarea rapidă a sufletului către morți. Trebuie să te rogi și să primești daruri la mormânt.

De fapt, ceremonia de doliu este mult mai mult decât un ritual de îmbrăcare a celor îndoliați. În mare măsură, ajută persoana decedată să se trezească la noul principiu și să realizeze starea.

Oamenii care au fost uciși sau mor într-un accident trec printr-o perioadă foarte grea, deoarece sunt paralizați de oroarea care i-a cuprins în momentul morții. Ei trec foarte greu de la o frică îngrozitoare la o altă stare. Cel mai greu le este să știe că sunt deja morți. Rugăciunile avocatului pot ajuta sufletul care suferă necredincios să treacă peste.

Se poate spune că moartea poate fi comparată într-o oarecare măsură cu supraviețuirea pe timp de noapte, când adormim . După timpul visului, o specie moare pentru câmpul fizic și începe să funcționeze în alt loc.

Atunci când există un flux de energie, căruia i se opune forța vitală, acesta este lipsit de importanță și exact acesta este motivul trezirii. La moarte, un fir sau un flux de energie este scurtat și conștiința nu este capabilă să se târască în corpul fizic.

Moare un bogatas...

Moare un bogataş şi ajunge la cele două porţi. Vede...

Un taximetrist moare si ajunge la portile Raiului...

Un taximetrist moare si ajunge la portile Raiului....

You may also like

news NEWS

A hot springs where clothing is optional after dark

Oka Tomoaki | 23 February, 2018