Ce spune forma fetei despre personalitatea ta

Poate veti fi surprinsi sa aflati ca forma fetei poate dezvalui multe lucruri despre personalitatea unui om.
Ce spune forma fetei despre personalitatea ta

Rotunda
Sunteti o persoana sensibila, grijulie, sincera si de incredere. Sunteti de asemenea persoane harnice, foarte devotate si cu o minte ascutita.

publicitate

Ovala
Sunteti o persoana neinfricata, autoritara si cu principii. Sunteti de asemenea inteligent si aveti abilitati bune interpersonale.

Alungita
Sunteti o fire foarte creativa si aveti o latura spirituala puternica. La capitolul trasaturi negative, se poate spune ca sunteti putin narcisisti si ca nu aveti prea mare noroc in dragoste.

Diamant
Sunteti o persoana sigura pe sine, cu o vointa puternica si sunteti un perfectionist. De asemenea sunteti un lider bun, dar aveti un temperament rapid si sunteti destul de imprevizibili.

Triunghi
Sunteti o fire inteligenta si plina de viata, dar va deprimati foarte usor. Nu in ultimul rad sunteti creativi si sensibili.

Citeste si: Ce spune forma picioarelor despre personalitatea ta?

Triunghi inversat
Sunteti o persoana ambitioasa, care iubeste independenta si sinceritatea. In acelasi timp, sunteti sensibili si va puteti folosi de orice atu pe care il aveti pentru a obtine ceea ce va doriti.

Para
Sunteti o persoana calda si amabila, dar tindeti sa simtiti anexietate destul de usor si trebuie sa fiti motivati de multe ori.

Patrata
Sunteti o fire agresiva, competitiva si practica in natura. Sunteti ambitiosi, uneori dominanti, aveti o minte analitica si foarte ascutita.

Dreptunghiulara
Sunteti o persoana ambitioasa, analitica, inteligenta, harnica si sunteti un bun lider. Se credeti ca aceste persoane au mari sanse sa reuseasca in politica, afaceri sau sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.