Ai picior taranesc, esti o persoana atenta! Ce spune forma picioarelor despre personalitatea ta?

Forma piciorului poate spune multe lucruri despre personalitatea unei persoane si va poate arata sau furniza informatii la care nu va asteptati.
Ce spune forma picioarelor despre personalitatea ta?

Exista in principal patru forme de picioare:

publicitate

Forma degetelor cu acceasi lungime
Daca aveti picioarele cu aceeasi lungime a degetelor sunteti o persoana careia ii place sa se gandeasca cu atentie inainte de a lua vreo decizie sau de a ajunge la vreo concluzie. De asemenea sunteti o persoana care pune in balanta aspectele negative si cele pozitive inainte de a face o alegere. Sunteti un om practic, de incredere si va faceti multi prieteni. Acest tip de picior se mai numeste si “Picior Taranesc”.

Al doilea deget de la picior este mai mare decat celelalte
Persoana care are astfel de picioare este o fire activa, sportiva, creativa, care vine mereu cu idei noi. Le place sa ii incurajeze pe cei din jurul lor, insa uneori sunt prea impulsivi ceea ce poate duce la stres excesiv pentru ei insisi si pentru cei din jurul lor. Acest tip de picior se mai numeste si “Picior de foc”.

Toate degetele sunt de aceeasi lungime, mai putin cel mic
Persoana care are aceasta forma a picioarelor are o personalitate echilibrata si forma corpului bine proportionata. Este o fire sociabila, intotdeauna gata sa invete lucruri noi si ii place sa experimenteze diverse lucruri neobisnuite. De asemenea ii place sa calatoreasca mult, motiv pentru care este uneori numit si “Picior de aer”.

Citeste si: Ce floare esti in functie de luna in care te-ai nascut

Degetul cel mai gros este mai mare ca celelalte
Persoana care are degetele de la picioare “lipite” impreuna cu o forma alungita, iar degetul cel mai gros este mai mare ca celelalte, dezvaluie faptul ca sunteti o persoana visatoare si cu un spirit idealist. Acest picior se mai numeste si “Picior de Apa” si apartine celor care pretuiesc viata lor privata, isi schimba de multe ori starea de spirit si pot fi destul de impulsivi.

Marimea degetelor poate dezvalui si multe alte lucruri despre personalitatea unui om. De exemplu cei cu picioarele mici au un loc de munca foarte agitat, in timp ce persoanele cu picioare mari au o mare dorinta de a reusi in viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.