Cel mai bizar cuplu din lume? Uite cum arata iubita culturistului pitic! N-O SA GHICESTI NICIODATA CUM POATE SA FIE TIPA

Un cuplu din Statele Unite se numără printre cele mai bizare perechi din lume!
Uite cum arata iubita culturistului pitic!

Anton Kraft suferă de nanism şi are o înălţime de 1,30 metri. Bărbatul de 52 de ani s-a apucat de culturism în urmă cu zece ani şi a ajuns la performanţe extraordinare.

publicitate

”Culturistul pitic” poate să ridice peste 220 de kilograme, cea ce reprezintă de patru ori propria greutate corporală, lucru pe care iubita lui îl consideră foarte hot.

Iubita lui, China Bell, este cu 60 de centimetri mai înaltă ca el, având o înălţime de 1,90 metri. Asta nu e tot, iubita ”culturistului pitic” s-a născut bărbat.

Cei doi sunt împreună de şase luni şi spun că diferenţele dintre ei nu fac decât să le întărească relaţia.

”Nu am mai fost niciodată împreună cu un bărbat de 1,30 metri, însă mă bucur că i-am dat o şansă pentru că este o persoană minunată. Eu sunt diferită şi el este diferit, iar asta este foarte bine”, a mărturisit China Bell, pentru Daily Mail.

Uite cum arata iubita culturistului pitic!

Însă, pasiunea pentru culturism a lui Anton Kraft îi pune viaţa în pericol, bărbatul fiind avertizat de medici că este predispus la atac de cord, dacă va continua să ridice greutăţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.