Chlorophytum – campionul florilor acasa. Planta cu proprietati cu adevarat uimitoare

16 septembrie 2016 // Stiri

Este greu de gasit pe cineva care nu a vazut aceasta planta. Chlorophytum este o planta comuna aproape in fiecare casa, un apartament, birou.
Chlorophytum - campionul florilor acasa. Planta cu proprietati cu adevarat uimitoare

Multe plante de interior, cum ar fi aloe, kalanchoe, geranium si asa mai departe, au puteri de vindecare. Dar, probabil, campionul cu un efect benefic asupra oamenilor este inca chlorophytum!

publicitate

Acesta planta are capacitatea de a purifica aerul cu o forta extrema! Ca un aspirator, elibereaza aerul din interior de bacterii daunatoare, substante nocive si alte impuritati, aceasta creste in mod semnificativ continutul de oxigen.

Este cunoscut faptul ca este un purificator de aer, absoarbe monoxidul de carbon, acetona, amoniac, benzen, formaldehida si azot, ucigand pana la 80% din microbii cauzatori de boli. Nu e de mirare ca expertii NASA au facut o propunere de utilizare a acestei plante ca purificator de aer in statiile orbitale.

Chlorophytum este o planta indispensabila in casele persoanelor cu alergii si boli pulmonare, precum si camere pentru copii si dormitoare. Prin plantarea acestei plante, economisiti bani care ii cheltuiati pe purificatoare de aer scumpe.

Nota: Toate proprietatile plantei de curatare sunt „incluse” numai daca exista suficienta lumina! Udarea cu promptitudine si in mod regulat, schimbarea solului in oala, astfel incat planta sa se dezvolte bine si sa isi arate calitatile sale medicinale.

Sotul ajunge acasa la 5 dimineata...

Sotul ajunge acasa la 5 dimineata: Sotia il intreaba:−...

Sotul se pregateste sa plece seara de acasa...

Soţul se pregăteşte să plece seara de acasă şi...

Vine sotia acasa...

Vine soţia acasă şi zice soţului: – N-o...

You may also like

news NEWS

A hot springs where clothing is optional after dark

Oka Tomoaki | 23 February, 2018