Cum arata apartamentul de 1,4 milioane de euro al Deliei

Sunt amândouă iubite, bine plătite şi cu o grămadă de proiecte bănoase la activ! Delia, jurata emisiunilor “X Factor” şi “iUmor”, de la Antena 1, şi Mihaela Rădulescu, “scorpiuţa” de “Românii au talent” (PRO TV), mai au ceva în comun: la începutul verii, după ce şi-au încheiat emisiunile, divele s-au făcut şefe de şantier la noile lor locuinţe.
Cum arata apartamentul de 1,4 milioane de euro al Deliei

Nu de mult, Click! vă anunţa, în exclusivitate, că Delia (34 de ani) şi soţul ei, Răzvan Munteanu, şi-au achiziţionat un apartament de lux, în nordul Capitalei, în zona Aviaţiei, la un preţ pe măsură: aproximativ 1,4 milioane de euro. Surse apropiate solistei ne-au povestit că e vorba despre un penthouse întins pe două etaje, 3 şi 4, care are în jur de 400 mp (cam de 5 ori mai mare decât un apartament obişnuit cu trei camere), cu scară interioară şi pereţi de sticlă. Mai mult, am aflat zilele trecute că cei doi soţi ar fi trebuit să se mute deja, însă muncitorii îi tot amână.

publicitate

“Nu e gata piscina de pe terasă, unde trebuie amenajată şi o grădină cu flori. În plus, nici dressing-ul nu e finalizat, locul în care Delia vrea să îşi aranjeze hainele, pantofii şi accesoriile”, ne-au spus surse de încredere din preajma solistei. Banii nu au fost o problemă pentru Delia şi Răzvan căci, slavă Domnului, le intră în conturi din toate părţile.

Solista ia aproximativ 8.000 de euro pentru un concert live, are onorarii de zeci de mii de euro ca jurat la “X Factor” şi “iUmor” (Antena 1), iar soţul ei deţine mai multe cluburi şi baruri în Centrul vechi al Capitalei. Iar noile imagini din locuinţa de lux a Deliei sunt cea mai bună dovadă că vedeta nu s-a uitat la bani atunci când a ales finisajele, mobila şi decoraţiunile. În comparaţie cu şantierul din ianuarie 2015, pe care solista ni l-a arătat pe Instagram, acum se vede clar că lucrările au avansat considerabil. Vezi imagini pe click.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.