Cum sa slabesti in talie? Reteta Monicai Tatoiu. In fiecare dimineata trebuie sa faci asta, timp de doua saptamani si gata!

Monica Tatoiu a găsit reţeta pentru o talie de invidiat! Femeia de afaceri s-a apucat de golf şi susţine că satisfacţiile sunt pe măsură.
Cum sa slabesti in talie? Reteta Monicai Tatoiu. In fiecare dimineata trebuie sa faci asta, timp de doua saptamani si gata!

”În fiecare dimineaţă sunt pe terenul de golf, la ora 8, când nu e foarte cald. În două săptămâni am pierdut cam 2 centimetri în talie, fără să mă duc la sală, fără să fac abdomene. Am mâncat şi biscuiţi cu ciocolată… Golful este singurul sport care îţi modelează talia”, a spus Monica Tatoiu, la Antena Stars.

publicitate

Monica Tatoiu susţine că golful este solicitant, din punct de vedere fizic, însă oferă satisfacţii pe măsură: ”Trebuie să dai tare. E ca la dragoste”! Femeia de afaceri a început să joace golf în urmă cu 3 ani, scrie libertatea.ro.

”Când îmbătrâneşti şi alte chestii sportive se diminuează, când articulaţiile nu te mai ţin şi vrei să faci mişcare, te apuci de golf”, a adăugat Monica Tatoiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.