Daca aveti obiceiul de a va roade unghiile cititi neaparat ASTA! Obiceiul asta a ucis un om!

13 ianuarie 2016 // Stiri

Toti cred ca roaderea unghiilor este un semn de nervozitate. Acesta poate fi cauza multor probleme si poate duce, uneori, la deces. Da, este adevarat!
Daca aveti obiceiul de a va roade unghiile cititi neaparat ASTA! Obiceiul asta a ucis un om!

Daca dumneavoastra sau cei dragi aveti un astfel de obicei, faceti totul pentru a scapa de el. Ca exemplu este un om care nu a ascultat sfatul medicilor si a continuat sa-si roada unghiile. Rezultatul este in fata noastra. In varsta de 40 de ani, John Gardener nu s-a putut abtine sa nu mai faca asta, chiar si dupa ce medicii i-au interzis. Acest obicei a dus la o infectie, care este foarte dificil de tratat si mai departe la un atac de cord.

publicitate

Medicii spun ca omul isi roadea unghiile pana la sangerare. Din cauza acestei obicei, degetele erau foarte bolnave si devenisera insensibile la durere.

„John a avut intotdeauna unghiile in stare foarte proasta, de multe ori sangerau atunci cand venea la control.”, spune medicul. El a explicat ca obiceiul sau a aparut din cauza anxietatii si a devenit mai rau, atunci cand a intrat in depresie.
Daca aveti obiceiul de a va roade unghiile cititi neaparat ASTA! Obiceiul asta a ucis un om!

Antibioticele nu au putut sa-l ajute, astfel incat varfurile degetelor au fost amputate. Dupa asta s-a simtit mai bine, dar nu pentru mult timp. Potrivit chirurgului, la doar cateva zile dupa asta, John a avut un atac de cord din cauza infectiei. Este intr-adevar ceva neasteptat. Pentru medici si familia sa a fost o tragedie neasteptata.

Un om foarte zgarcit...

Era odata un om care a muncit toata viata si a economisit...

Un om bun ajunge in Rai...

Un om bun ajunge in Rai. Isi primeste aripioarele,...

John – om de afaceri...

Pleaca Ion din sat în America si devine „John”...