De cand a venit toamna parul meu continua sa cada! Cei de la salon mi-au dat o reteta si am reusit sa rezolv aceasta problema

28 octombrie 2016 // Stiri

Toamna parul este o problema cu care se confrunta multi oameni, indiferent de varsta.
De cand a venit toamna parul meu continua sa cada! Cei de la salon mi-au dat o reteta si am reusit sa rezolv aceasta problema

Lipsa de vitamine, stresul, diverse proceduri la care este supus, produse cosmetice slabe – toate acestea ar putea duce în cele din urmă la pierderea parului.

publicitate

Pierderea parului nu este doar un dezavantaj fizic, dar poate fi de multe ori un semn al unei tulburări psihice și de stres. O stare avansata a pierderii parului are loc mai ales toamna.

Cu toate acestea, dacă observați că părul cade în mod semnificativ, aceasta reteta simpla va poate ajuta pentru a rezolva această problemă.

Ingrediente:
-3 linguri de flori de mușețel
-3 linguri de frunze de dafin
-100 ml apă

Se adauga florile de mușețel și frunzele de dafin în apă clocotită. Se acopera si se lasa sa stea timp de aproximativ trei ore, apoi se strecoara lichidul.

Cu lichidul rezultat se freca foarte bine radacinile in timp ce parul este inca umed. După aplicarea lichidului în nici un caz nu trebuie sa va mai spălati părul.

Se repetă aceasta procedura de 2-3 ori pe săptămână, și anume cand va spalati parul. Pentru recuperarea și încetarea pierderii părului pe deplin aveți nevoie de 25-30 proceduri.