Diferenta de varsta determina cat timp va dura relatia voastra. Iata cum arata cuplul perfect

Intr-un cuplu, cea mai favorabila este diferenta de patru ani, indiferent daca partenerul dumneavoastra este mai mic sau mai mare decat dvs, insa un decalaj de sase ani este cel mai periculos.
Diferenta de varsta determina cat timp va dura relatia voastra. Iata cum arata cuplul perfect

Dragostea este imprevizibila, in orice caz, nu stim niciodata pe cine o sa iubim si care va fii diferenta de varsta intre doi parteneri. Nu este adevarat ca varsta nu conteaza, dar iata care este adevarul:

publicitate

Toate diferentele de varsta in multipli de trei – care este, de sase, noua, douasprezece, etc, de ani, sunt considerate critice. In astfel de casatorii, sotii isi creeaza reciproc multe probleme. Acestia se lupta pentru conducerea in familie, gelozia si neintelegerea reciproca.

Astfel incat relatiile de familie care sunt armonioase sunt cele care au o diferenta de varsta de opt ani. Aceasta unire da incredere in ziua de maine si permite fiecarui partener sa se realizeze pe deplin. Chiar mai avantajoasa este diferenta de saisprezece ani. In acest caz, sotii se completeaza reciproc, deoarece fiecare are calitati care celalalt nu le are.

In cazul in care diferenta de varsta este de cinci, zece sau cincisprezece ani, in astfel de casatorii, conexiunea karmica mai evidenta. Aceste casatorii nu pot fi numite simple si armonioase, dar acestea sprijina alegerile corecte in viata, dezvoltarea spirituala si eliberarea de complexe psihologice.

O diferenta de unsprezece ani de casatorie promite surprize placute in relatie. Aceasta diferenta este potrivita pentru firi carora le plac jocurile, care sunt dispusi sa riște, dar ar fi greu de spus daca vor atinge fericirea.

Persoanele cu o diferenta de treisprezece ani in viata de cuplu, vor avea de asemenea o viata senina. Aceasta diferenta sunt pentru aceia care sunt dispusi sa depaseasca dificultatile, iar casatoria poate fi un succes.

Oamenii cu o diferenta de sapte sau paisprezece ani, in cazul in care s-au casatorit, risca mai degraba sa-si complice viata. Intentionat sau neintentionat, acestia vor fi taxati pentru fiecare greseala. Sunt posibile infidelitati si tradari. Mai degraba, o astfel de diferenta este ideala pentru iubitorii care se straduiesc sa pastreze relatia lor secreta.

In cele din urma, la o diferenta de unul sau doi ani, partenerii se vor ajuta reciproc in a face bani, iar armonia va domina in relatia lor. In ceea ce priveste persoanele nascute in acelasi an, casatoria lor va fi fericita daca au putine ambitii si sunt dispusi sa se descurce cu ceea ce in viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.