Doarme cu un sarpe in fiecare noapte in pat. Dupa cateva luni un veterinar i-a dat o veste socanta

Cine iubeste atat de tare un sarpe incat sa doarma cu el in pat? Ei bine poate pare de necrezut, insa o femeie doarme cu un sarpe in fiecare noapte in pat, pentru ca este animalul ei de companie.
Doarme cu un sarpe in fiecare noapte in pat. Dupa cateva luni un veterinar i-a dat o veste socanta

O femeie a avut un sarpe ca si animal de companie, deoarece il iubea foarte mult. Dupa caretva luni, sarpele ajunsese sa aibe o lungime foarte mare si intr-o zi pur si simplu a incetat sa mai manance. Dupa cateva saptamani ea a incercat tot ce se putea pentru a face ca sarpele sa manance, asa ca a mers la un veterinar.

publicitate

Femeia i-a explicat situatia veterinarului si acesta a intrebat-o: “Sarpele doarme cu dvs pe timp de noapte, sta foarte aproape si se intinde pe tot corpul dvs?”

Femeia a raspuns: “Da, el a facut asta in fiecare zi, insa eu sunt atat de trista ca nu pot sa-l ajut sa se simta mai bine.”

Veterinarul i-a spus: “Doamna sarpele dumneavoastra nu este bolnav, el se pregateste sa va manance. Sta noaptea foarte aproape de dvs, astfel incat sa stie cat de mare trebuie sa fie ca sa va poate manca si sa aibe spatiu suficient pentru a va digera.”

Morala: Cel mai bine este sa stati departe de serpi. Doar pentru ca acestia par apropiati de dvs si dorm in patul dvs, nu inseamna ca intentiile lor sunt bune.

Lectia este clara si se intampla in viata reala. Fiti atenti in cine aveti incredere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.