Dragoste fara margini! O vaduva vine zilnic la metrou sa-i asculte vocea inregistrata a sotului decedat

10 iunie 2022 // Stiri

Margaret McCallum este un cetațean obișnuit. La fel ca milioane de locuitori ai capitalei britanice, ea merge cu metroul în fiecare zi, dar nu pentru a călători cu el. 

O vaduva vine zilnic la metrou sa-i asculte vocea inregistrata a sotului decedat

Ea se ghemuiește pe platformă și așteaptă să- și audă răposatul soț. Vocea lui a fost auzită de mulți ani pe metroul din London City.

publicitate

Margaret ascultă știrile despre sosirea trenurilor pe care Oswald Lawrence le-a înregistrat în îndepărtații ani 1950. El este cel care rostește linia emblematică pentru londonezi „Mind the gap”, care îi indeamna pe pasageri să fie atenți la distanța dintre tren și peron.

În 2003, Oswald a murit, lăsând un gol imens în inima lui Margaret. Dar văduva lui găsește o modalitate de a continua să-i simtă prezența.

După mai bine de jumătate de secol, vocea lui Oswald Lawrence a fost înlocuită cu înregistrarea electronică. Nemulțumită, Margaret a cerut companiei de transport din Londra o copie a înregistrării pentru a putea continua să asculte vocea soțului ei acasă.

După ce a aflat despre povestea emoționantă, compania a decis să restabilească mesajul la stația de autobuz din apropierea locului în care locuiește Margaret. 

Așadar, pe Embankman of North Lane până în ziua de azi, toți pasagerii pot auzi vocea domnului Lawrence și pot continua să creadă că iubirea eternă există cu adevărat.