Dragostea, pe scurt – Un barbat, 100.000 de intalniri, 4 concluzii. Care sunt secretele succesului in dragoste

2 octombrie 2015 // Stiri

Jeremy Nicholson, cunoscut drept „doctorul atractiei”, este presedintele unei companii internationale de dating si consiliere in materie de relatii, a dezvaluit cateva secrete ale succesului in dragoste.
Dragostea, pe scurt - Un barbat, 100.000 de intalniri, 4 concluzii

In urma consilierii a peste 100.000 de barbati si femei aflati in cautarea marii iubiri, acest maestru intr-ale relatiilor a redus experienta de peste zece ani de sfaturi cu privire la dragoste, amor si interactiunea dintre barbati si femei in general la patru concluzii esentiale:

publicitate

Dragostea e dificila pentru toata lumea
Sa te intalnesti cu cineva in zilele noastre este cumplit. Chiar si cand era mai tanar, in ciuda succesului pe alte planuri, Jeremy intampina o serie de probleme la capitolul relatii. „Aveam succes in cariera, insa pe plan sentimental nu ajungeam nicaieri. Nu voiam sa fiu singur, dar nici nu voiam sa ma multumesc cu orice. Eram convins ca pot gasi o solutie mai buna. Dupa ani de incercari si esecuri, am inceput sa vad unele tipare cu privire lac cum functioneaza atractia in viata reala si de cate lucruri, invatate din mass-media, „intelepciunea conventionala” si bazate pe „bunul simt”, trebuia sa scap.”, a dezvaluit specialistul potrivit psychilogytoday.com.

Mesajul este simplu. Daca te afli in cautarea dragostei si ai dificultati, trebuie sa stii ca nu esti singura. Multi oameni de calitate se afla in aceeasi situatie ca si tine. Societatea a devenit usor confuza si te impiedica sa o gasesti. Din fericire, sustine Jeremy, asa cum vei vedea in continuare, exista speranta!

Barbatii si femeile sunt coechipieri, NU inamici!
Jeremy Savoy priveste lucrurile intr-o maniera optimista cand vine vorba de relatii. E dificil sa gasesti persoana potrivita, insa el nu vede relatia dintre femei si barbati ca fiind „un razboi al femeilor si barbatilor”. Din pacate, in media, in prezent, femeile si barbatii sunt reprezentati drept inamici, in loc sa fie ilustrati asa cum ar trebui, drept coechipieri care trag la aceeasi caruta – aceasta fiind relatia – care le aduce beneficii amandurora.

„Uneori pare ca lumea intalnirilor a devenit un soi de cursa inarmata. Vad tot mai multe carti si articole cu sfaturi despre dating cu titluri precum „Cum a iti controlezi partenera” sau „Cum sa faci orice barbat sa faca tot ce iti doresti”, de parca relatiile ar fi un fel de competitii intre barbati si femei. De fapt, opusul ar trebui sa fie adevarat. Unul dintre lucrurile pe care le ador la job-ul meu de dating coach este ca ii fac pe barbati si femei mai fericiti. Pentru fiecare barbat pe care il ajut sa isi gaseasca iubirea, exista, teoretic, o femeie care si-a gasit fericirea alaturi de el.”

Dragostea urmeaza tipare previzibile de dezvoltare
Jeremy Savoy redus aceste tipare la un sistem simplu, triadic, dupa care te poti ghida atunci cand incepi o relatie. „Este foarte important din doua motive. In primul rand, iti arata o harta, pas cu pas, care iti spune exact ce sa faci la urmatoarea interactiune romantica. In al doilea rand iti ofera un principiu de organizare pentru cantitatea vasta de informatie relevanta pentru intalniri si atractie. Triada transforma o sumedenie de informatii intamplatoare in stiri pe care le poti folosi in avantajul tau.”

Potrivit modelului, relatiile urmeaza aceasta progresie previzibila:
1. Emotiile pe care fiecare partener le traieste individual
2. Comportamentul pe care il au unul fata de celalalt la nivel fizic
3. Diversele situatii in care cei doi se afla pe parcursul relatiei

Toata lumea poate deveni mai priceputa cu putina educatie si practica
Nu conteaza cine esti, important este sa nu lasi speranta sa iti scape. Poti invata din greselile facute si sa iti dai seama ca dragostea nu este atat de complicata pe cat pare. Important e sa ai curajul sa incerci din nou si din nou, pana cand descoperi ecuatia castigatoare in cazul tau.

Mitica, un barbat plapand...

Mitica, un barbat plapand, n-a prea avut noroc in...

Un barbat casatorit...

Un bărbat căsătorit şi cu trei copiii, are o aventură...

Un barbat care avea trei iubite...

Era odata un barbat care avea trei iubite, dar nu...

You may also like

news NEWS

A hot springs where clothing is optional after dark

Oka Tomoaki | 23 February, 2018