Dupa ce a primit o inima noua, a devenit un criminal! Mai tarziu a aflat ca inima ce a primit-o era de la un…

Barbatul care in ultimii doi ani a ucis 27 de persoane, a fost arestat cu cateva zile in urma in Atlanta, capitala Georgiei.
Dupa ce a primit o inima noua, a devenit un monstru! Mai tarziu a aflat ca inima ce a primit-o era de la un...

Dupa ce sotia lui a declarat ca toate acestea au avut loc din cauza inimii noi primite, politia a decis sa investigheze cazul si a descoperit ca inima, care a primit-o apartine unui criminal in serie Derek Emery, care a fost executat.

publicitate

Michael Rodriguez din Atlanta este acuzat de uciderea a 23 de femei si patru barbati intr-o perioada de doi ani, incepand cu asasinarea primei victime in decembrie 2013. Invinuitul, potrivit raportului politiei, a simtit o nevoie constanta de a ucide si a atacat pe toti cei care au fost vulnerabili pentru a satisface dorinta lui de sange.

“Parea dependent de a ucide. El a sustinut ca a auzit voci spunandu-i sa omoare oameni si ca deveneau de nesuportat pana cand incepea sa ucida”, a declarat capitanul Jerry Woods.

Fosta lui sotie, care a divortat in luna februarie 2015, a declarat ca in momentul in care a inceput ca sotul ei sa ucida, coincide cu momentul in care i-a fost transplantata o inima si ca operatiunea este responsabila pentru ceea ce face, transmite Reporter World News Daily.

“Inainte de operatie era un om calm, dar dupa ce a primit o inima noua a devenit obsedat de arme si de vanatoare. Cumpara arme si cutite si a inceput sa omoare totul, de la iepuri la urși. Nu am putut recunoaste pe omul cu care m-am casatorit, asa ca am decis sa divortez.

Stiam ca era agresiv, dar nu am putut nici presupune ca se va transforma intr-un astfel de monstru. Toate acestea se datoreaza inimii pe care a primit-o “, a spus Michelle Gonzalez.

Crimele pe care Rodriguez le-a comis, ar putea fi asociate cu efect secundar al transplantului. Desi nu a fost confirmat stiintific, unii oameni de stiinta si medici au mentionat ca multi oameni dupa transplant au parte de multe schimbari ciudate.

Comportamentul persoanelor carora le-au fost transplantate organe pot fi legate de comportamentul donatorului si, separat, se crede ca, in transplantul de inima, un astfel de comportament este cel mai vizibil. Potrivit unui studiu australian publicat in revista “Cercetarea Calitatii Vietii”, s-a dovedit ca 78 la suta din pacientii care au primit o inima noua nu au simtit modificari, in timp ce 15 la suta dintre ei recunosc ca s-au schimbat partial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.