Dupa ce fata lor a murit, parintii ei au descoperit secretul ascuns din spatele oglinzii

Atena era o fata de 12 ani, care facea parte dintr-o familie mare, avea șase surori si trei frati. Intr-o zi, medicii i-au pus un diagnostic crunt: cancer osos.
Dupa ce fata lor a murit, parintii ei au descoperit secretul ascuns din spatele oglinzii

Un soc imens si neasteptat a avut Atena si familia ei! Fata a suferit o operatie de sapte ore pentru a elimina tumorea. Dupa operatie, ea a trecut prin chimioterapie si si-a pierdut parul. Atena a ramans insa optimista si nu si-a pierdut speranta, dar, din pacate cancerul este foarte agresiv. La scurt timp dupa ce a implinit varsta de 13 de ani, ea a murit.

publicitate

La cateva zile dupa moartea fetei, tatal ei a facut curat in camera ei. Atunci cand a mutat oglinda de pe perete, a observat ceva in spatele ei. Acolo era o plansa umpluta cu cerneala si multe cuvinte insirate, toate acestea fiind un mesaj de la fiica lui.

“Nu-mi venea sa cred. Au fost aproape 3000 de cuvinte. Mi-a impresionat complet. Am inceput sa citesc cuvintele, dar a trebuit sa ma opresc, deoarece nu am putut rezista – mi se rupea inima”, – a spus tatal fetei.

Intreaga plansa era scrisa de mainile Atenei si era plina de citate. Iata cateva din cuvintele frumoase si emotionate scrise de Atena:
Dupa ce fata lor a murit, parintii ei au descoperit secretul ascuns din spatele oglinzii

“Fericirea depinde de noi.Fericirea este o directie, nu o destinatie. Fi fericit, liber, crede, ramai pentru totdeauna tanar.
Imi stii numele, nu povestea. Ai auzit ce-am facut, dar nu ceea ce am experimentat. Dragostea este ca de sticla, pare atat de frumoasa, dar este usor de spart.
Fiecare zi este speciala, asa ca profita din plin de ea.
Dragostea este rara, viata este ciudata, nimic nu dureaza pentru totdeauna, iar oamenii se schimba. Viata este un joc pentru toata lumea, dar iubirea este singurul premiu.
Amintiti-va ca viata este plina de suisuri si coborasuri, iar fara coborasuri nu inseamna nimic.
Nu exista nici un motiv sa plangi, pentru ca stiu ca vei fii cu mine mereu.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.