E absolut uimitor! Femeile isi aleg barbatii dupa miros

Toti oamenii tanjesc sa-si gaseasca sufletul pereche. Unii reusesc acest lucru, dar altii nu. Esti curios sa alfi cum isi aleg femeile barbatul?
E absolut uimitor! Femeile isi aleg barbatii dupa miros

Compatibilitatea cu partenerul nostru, pe care o cautam in mod deliberat, are o serie de factori subtili care se refera in primul rand la mai multe discipline stiintifice – genetica, biochimie, evolutie si psihologie.

publicitate

Si cand mintea si inima nu ne pot ajuta sa gasim partenerul perfect, intervin expertii pentru a ne indica unii parametri importanti stiintifici.

Oamenii de stiinta sustin ca intre un barbat si o femeie trebuie sa existe chimie. Studiul confirma faptul ca femeile aleg barbatii dupa miros si respiratie. Acesti doi paramentri intervin in subconstient.

Se pare ca biochimia are un impact semnificativ asupra noastra. De exemplu, s-a dovedit ca femeile arata mai provocator intr-o rochie si cad in ispita dragostei mai usor cand sunt in stare de ebrietate. Mai mult, atunci cand sunt plictisite, instinctele le conduc in luarea deciziilor gresite.

Potrivit oamenilor de stiinta, la alegerea partenerului, o femeie ar trebui sa fie sfatuita de un om care a avut relatii inainte. Cercetarile arata ca cuplurile care au avut relatii inainte de casatorie, in urmatorii trei ani de convietuire au fost mult mai fericiti, in timp ce cei care au evitat relatiile, au ajuns la divort mult mai repede.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.