Esti plecat la munca, in strainatate? Daca te intorci, statul iti da 150.000 de euro, pe loc

Romanii care lucreaza in strainatate ar putea primi bani de la stat daca se intorc in tara lor natala, pentru a putea trai alaturi de familii.
Daca te intorci, statul iti da 150.000 de euro, pe loc

Cei care vor decide să își înceapă o afacere în România ar putea beneficia de un împrumut bancar cu dobândă subvenționată de stat de până la 150.000 de euro, pe o perioadă de 5 ani de zile. Mai mult, în această perioadă, întreprinzătorii vor fi scutiți de impozitele datorate statului.

publicitate

Exista si cateva conditii pentru a primi acesti bani. Sunt eligibili doar cei care vor crea cel puțin 5 locuri de muncă și care vor reinvesti o parte a profitului în afacerea deschisă

„Românii noștrii nu au plecat de prea mult bine să muncească în străinătate,în condiții grele și de foarte multe ori neîncadrați pe meseria lor de bază.Acești oameni au mers peste mări și țări să își câștige existența pentru ei pentru familiile lăsate acasă.

Trebuie să facem ceva să-i aducem înapoi.Acești oameni au de acum o altă mentalitate și pot fi foarte utili aici,acasă.Dacă statul român îi va ajuta puțin atunci se vor crea noi locuri de muncă,iar țara va prospera”, a declarat pentru Libertatea senatorul PSD Ionel Agrigoroaei.

Sursa: a1.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.