Eu stiu de la bunica mea ca ea niciodata n-a fost bolnava. Iata reteta minune a bunicii!

16 octombrie 2016 // Stiri

Nikolai Amosov este un mare chirurg, autorul multor tehnici inovatoare in domeniul medicinei.
Eu stiu de la bunica mea ca ea niciodata n-a fost bolnava. Iata reteta minune a bunicii!

El a recomandat tuturor pacienților sai care tocmai au suferit o operație si nu numai, acest amestec de imunitate naturala. Intareste sistemul imunitar și intreg organismul.

publicitate

Acesta a „furat” reteta de la bunica sa care sustine ca nu s-a imbolnavit niciodata atat timp cat a luat din acest preparat. Acest „tratament” intareste remarcabil muschiul inimii, ajută cu aritmia si ateroscleroza. Aceasta pasta are efecte benefice asupra organismului. In plus, este foarte hrănitoare și gustoasa, astfel încât o puteți înlocui cu micul dejun sau cina intr-o dieta.

Aceasta reteta delicioasa va ajuta sa deveniti mai sanatosi si va fereste de toate virozele si bolile specifice sezonului rece.

Veți avea nevoie de:

-500 g stafide
-500 g caise uscate
-500 g smochine
-500 g prune fara samburi
-500 gr miere
-2 cani nuci
-1 lamaie cu tot cu coaja

Eu stiu de la bunica mea ca ea niciodata n-a fost bolnava. Iata reteta minune bunicii!

Mod de preparare:

Pisati toate ingredientele într-un procesor de alimente, blender sau masina de tocat carne. Se adaugă 500 g de miere și se amestecă până când amestecul devine neted și mierea se amesteca bine cu ingredientele. Se pune apoi amestecul rezultat în borcane și se păstreaza la frigider.

Luati cate 1 lingura de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înainte de mese. Rețineți că această rețetă este deosebit de utila pentru studenți, persoanele care se ocupă cu munca fizică și mentală, sportivii și persoanele în vârstă.

You may also like

news NEWS

A hot springs where clothing is optional after dark

Oka Tomoaki | 23 February, 2018