O femeie a baut apa cu miere si lamaie in fiecare dimineata timp de un an. Ce i s-a intamplat este extraordinar

2 octombrie 2015 // Stiri

Crystal Davis a baut apa cu miere si lamaie in fiecare dimineata timp de un an. Este povestea de transformarii ei incredibile. Crystal Davis a avut o gripa severa si a luat mai multe medicamente, dar acestea nu au fost eficiente.
O femeie a baut apa cu miere si lamaie in fiecare dimineata timp de un an. Ce i s-a intamplat este extraordinar

O femeie a sfatuit-o sa bea apa calda cu miere si lamaie in fiecare dimineata. La început, ea a reactionat cu scepticism la recomandarea ei, dar dupa ce a incercat-o, gripa s-a vindecat și a inceput sa bea apa cu lamaie si miere zilnic. Acest obicei a durat un an, timp in care trupul sau a fost transformat intr-un mod cu totul neasteptat.

publicitate

Care sunt schimbarile:
Timp de un an, Crystal Davis nu a mai racit sau s-a simtit rau la stomac. Crystal Davis nu a crezut in puterea medicinei traditionale. In caz de dureri de stomac, oboseala cronica, ea folosea numai medicamente sau vitamine.

Timp de un an intreg, Crystal Davis spune ca nici macar nu a stranutat. Ea a inlocuit cafeaua de dimineata cu aceasta bautura. Pe masura ce a baut apa fierbinte cu lamaie si miere, Crystal spune ca avea mai multa energie in timpul zilei si putea dormi cu usurinta noaptea.

Ea a mentionat de asemenea ca trezirea a fost mult mai placuta. Nu mai era nervoasa si relatiile cu anturajul sau au devenit mai sanatoase. Vazand toate aceste schimbari, Crystal Davis si-a convins familia sa ii urmeze exemplul.

Reteta
Pentru a prepara aceasta bautura aveti nevoie de un pahar de apa fierbinte, la care se adauga sucul de la o jumatate de lamaie si o lingurita de miere. Beti in fiecare dimineata, dupa trezire.

Beneficiile acestei bauturi
Aceasta bautura protejeaza impotriva infectiilor tractului urinar. Lamaia si mierea stimuleaza sistemul digestiv si hidrateaza colonul. Ca rezultat, veti obtine un remediu impotriva constipatieia. Aceasta bautura este diuretica.

Apa calda cu lamaie si miere imbunatateste digestia
Fiecare ingredient din aceasta bautura este benefic pentru tractul digestiv. Lamaia ajuta vezica biliara. Mierea are proprietati antibacteriene puternice. Este un protector excelent impotriva infectiilor.

In plus, aceasta bautura ajuta stomacul sa produca sucuri gastrice, care mai permite organismului pentru a fi mai eficient in eliminarea toxinelor. Din acelasi motiv, este mai usor de a controla greutatea.

Miere de salcam facuta acasa...

Daca nu esti apicultor dar iti doresti sa gusti putina...

Intr-o dimineata...

Într-o dimineață, în timp ce luau micul dejun,...