Fetita de 3 ani careia ii este frica sa manance! Ce se intampla daca face acest lucru

13 iunie 2015 // Stiri

Un cuplu din Marea Britanie traieste un adevarat cosmar din cauza unei boli ciudate de care sufera fetita lor.
Fetita de 3 ani careia ii este frica sa manance!

Evie, care are acum 3 ani, a dezvoltat o fobie pentru alimente; practic micuta nu poate sa manance normal, iar daca face acest lucru se simte foarte rau si vomita de pana la 10 ori pe zi.

publicitate

Totul a inceput cand Evie avea doar 3 saptamani; atunci parintii au dus-o la spital pentru un tratament impotriva unui virus pe care il contactase. Doctorii au fortat-o sa ia o serie de antibiotice, administrandu-i picaturile pe cale orala folosind o seringa, scrie kanald.ro.

Acest lucru, combinat cu faptul ca micuta a dezvoltat o serie de alergii la anumite alimente, a dus in cele din urma la aparitia unui sindrom post traumatic.

Practic fetita a asociat actiunea de a manca cu durerea, iar acum ii este frica sa faca acest lucru, fiind hranita prin intermediul unui tub.

„Daca ii dam sa manance pe cale normala se panicheaza, incepe sa sughita si, in cele din urma, vomita. Intr-o zi buna face acest lucru doar de doua ori; am avut insa zile in care a vomitat si de 10 ori”, marturiseste mama.

Situatia este atat de grava incat, din cauza faptului ca nu este hranita normal, practic Evie nu stie sa mestece si sa inghita. Din nefericire, doctorii nu au gasit inca o modalitate de o ajuta.

Mananca aceste produse daca vrei sa construiesti rapid masa musculara...

Daca primavara este momentul in care incepi sa te...

Fetita de 3 ani...

Casa era în totală beznă când medicul i-a cerut...

O fetita de 5 ani...

O tânără familie se mută în casa lor nouă, aflată...

You may also like

news NEWS

A hot springs where clothing is optional after dark

Oka Tomoaki | 23 February, 2018