Iata ce se intampla daca utilizati hartie igienica parfumata! E mai grav decat va imaginati

Desi tehnologia s-a schimbat, puteti intampina multe probleme, folosind hartie igienica colorata si parfumata. Iata care sunt acestea:
Iata ce se intampla daca utilizati hartie igienica parfumata! E mai grav decat va imaginati

Cancerul de col uterin
Statele Unite ale Departamentului de Sănătate și Servicii Umane interzic utilizarea anumitor culori în producția de hârtie igienică, din cauza riscului crescut de boala a cancerului de col uterin, dovedit la animale de laborator. Se presupune că un efect similar va fi si la femei.

publicitate

Infectii ale tractului urinar
Hârtia igienică colorată poate provoca iritații si utilizarea sa este adesea citata ca o cauza a infecțiilor tractului urinar.

Infectii fungice
Una dintre întrebările pe care ginecologii o pun paciențiilor cu infecție fungică, este dacă utilizează hârtie igienică colorată. Oamenii de știință au descoperit o legătură directă între utilizarea de hârtie igienică colorată și apariția infecțiilor fungice.

Cea mai periculoasa este hartia igienica rosie
Studiile arată că cea mai periculoasa pentru sanatate este hârtia igienică roșie. Adăugarea de culori și arome la hârtia igienică duce la poluarea mediului înconjurător și mai multe altele. Utilizarea de hârtie igienică albă este un pas mic, dar important pentru a ajuta mediul înconjurător.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.