Il mai stiti pe Tudorel Popa? Din pacate, s-a intamplat! A facut anuntul: “Da, m-am…”

Tudorel Popa, supranumit si omul cu 1.000 de voci sau omul-bormasina, a marturisit ca a suferit o deceptie in dragoste de curand, insa si-a revenit.
Il mai stiti pe Tudorel Popa? Din pacate, s-a intamplat!

Desi credea ca soi-a gasit jumatatea, Tudorel s-a despartit de iubita lui mai devreme decat si-a inchipuit, scrie cancan.ro.

publicitate

“Am avut o iubita, dar nu a tinut relatia, nu eram pe aceeasi frecventa. Am fost o luna. In august-septembrie. Nu ne-am potrivit. Nu a apucat nici sa vina sa-mi viziteze casa. A fost o incercare, dar care nu a mers. Sa speram ca pe viitor va fi mai bine. Deocamdata nu mai vreau pe nimeni, stau linistit.”, a declarat Tudorel Popa.

In schimb, omul-bormasina este fericit ca prezentatorul emisiunii “La Maruta” il ajuta in continuare cu bani si nu il lasa la greu. Tudorel sustine ca moderatorul TV il plateste pentru diferite cazuri umanitare la care participa.

“Tata Maruta are grija de mine, imi da evenimente, merg, prezint. Vreau sa ma mandresc ca am o familie frumoasa, tata Maruta, mama Andra. Fratele David, am si o surioara acum. Vreau sa o cunosc pe surioara mea.

Ma descurc bine cu banii. Lucrez la salubrizare, de luni pana vineri, iar samabata sau duminica merg la spectacole umanitare, iar tata Maruta ma ajuta cu banii, imi plateste masa, cazarea, imi da si banuti de buzunar. Ajutam si case de copii, si de batrani, le ofer si servicii de discoteca, dar nu le cer bani, tata Maruta ma ajuta cu asta. M-am atasat de copiii de orfelinat. Ei sunt copiii mei. “, a declarat Tudorel.

Tudorel Popa a devenit cunoscut gratie talentului sau de a imita diverse sunete, dar mai ales datorita faptului ca, desi are un salariu foarte mic pe care il incaseaza de la salubrizare, rupe din putinul sau si imparte cu cei sarmani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.