Motivul INCREDIBIL pentru care Carla’s Dreams poarta masca: “Delia m-a vazut fara…”

Solistul trupei Carla’s Dreams se alatura la masa juriului Deliei, lui Stefan Banica si lui Horia Brenciu.
Motivul INCREDIBIL pentru care Carlas Dreams poarta masca

Odata cu sosirea lui Carla’s Dreams la masa juriului se va modifica si formatul concursului, fiecare jurat urmand sa fie mentorul cate unei grupe: 14-24 de ani fete, 14-24 de ani baieti, peste 24 de ani si grupuri, potrivit RomaniaTV.net.

publicitate

Carla’s Dreams le-a mărturisit reporterilor Antena Stars ce se află sub pictura pe care o poartă mereu. “Nu, asta nu-i faţa mea. Eu în zilele obişnuite arăt altfel. Delia m-a văzut fără mască. Fără mască arăt foarte rău. De asta şi port mască că-s foarte urât. Nu arăt înfricoşător, ci greţos aşa. Sunt antonimul la ‘simpatic'”, a declarat Carla’s Dreams.

Delia Matache, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică îl vor avea alături la masa DA-urilor şi NU-urilor pe cel mai în vogă artist al momentului, Carla’s Dreams.

Delia este singura dintre juraţii vechi care cunoaşte adevărata identitate a lui Carla’s Dreams, între cei doi existând numeroase colaborări: “Am cântat de atâtea ori şi am petrecut atâtea ore împreunã, încât a fost inevitabil!”, a povestit Delia, mai ales că în jurul identităţii noului jurat s-au vehiculat și se vehiculează încă o mulţime de ipoteze. “Cred că vom avea un sezon plin de surprize şi va fi un spectacol în sine tot ce se va întâmpla cu membrii juriului. Probabil că voi fi un liant între cei trei, voi fi din nou aducătoare de pace şi de linişte. Să sperăm că nu ne vom scoate ochii!”, a spus şi Delia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.