Nevasta lui a tinut un secret fata de el. Dupa 21 de ani, l-a rugat sa iasa afara, in ploaie. Barbatul, socat de ce a vazut

Majoritatea parintilor ar face absolut orice pentru copiii si familiile lor, fara sa astepte nimic in schimb.
Nevasta lui a tinut un secret fata de el

Iar momentele in care realizează ca eforturile lor nu au fost zadarnice, iar copiii lor sunt niste adulți responsabili si niste oameni buni sunt probabil cele mai frumoase din vietile lor.

publicitate

Printr-un astfel de moment a trecut recent un bărbat din SUA. Când fiica lui avea 16 ani, bărbatul, pasionat de mașini de epocă, a restaurant un Ford Sedan din 1936. Era unul dintre cele mai iubite obiecte pe care le deținea. Doi ani mai târziu, a fost însă nevoit să vândă mașina pentru a plăti facultatea fiicei lui.

După 20 de ani, Stephanie, fiica bărbatului, în compliciatate cu mama sa, a decis să caute mașina vândută de tatăl său și să o cumpere pentru a i-o oferi cadou tatălui ei, cu ocazia zilei sale de naștere.

„Tatăl meu vorbea mereu despre mașina aceasta și ne-a spus că, atunci când va putea, o va cumpăra înapoi”, povestește tânăra.

Familia bărbatului a filmat momentul reîntâlnirii dintre bărbat și mașina lui, iar imaginile au impresionat mii de oameni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.