Niciodata nu beti apa care a stat peste noapte in camera! Iata de ce si ce se intampla de fapt cu ea

10 august 2016 // Stiri

Intotdeauna inainte de culcare este normal sa pregatim un pahar de apa daca simtim nevoia sa bem la miezul noptii. Acesta este un obicei care indiferent unde ne aflam, l-am invatat de la parintii si bunicii nostri.
Niciodata nu beti apa care a stat peste noapte in camera! Iata de ce si ce se intampla de fapt cu ea

In timp ce dormim, consumam rezervele de apa ale corpului și din acest motiv atunci cand ne trezim in zori, primul gand este de a bea un pahar racoritor de apa, iar acest lucru este cea mai periculoasa greseala pe care o putem face.

publicitate

Potrivit Dr. Kellogg Schwab, director al Johns Hopkins University Institutul de apa, acest pahar de apa este lasat in aer liber, la temperatura camerei. Se trece printr-un proces de invazie a microorganismelor toata noaptea. In timp ce apa tratata contine clor, care controleaza prezenta acestor comunitati mici, la temperatura camerei, ei incep sa se multiplice rapid.

Si daca analizam profund aceasta problema, ne dam seama ca, atunci cand lasam un pahar de apa descoperit toata noaptea, acesta este expus la praful care circula un camera toata noaptea, asa cum este expus la dioxid de carbon, care este cel mai important factor care formeaza germenii din apa pe, iar apoi prin urmare, scade pH-ul si aroma apei se modifica.

Asadar paharul de apa tinut o noapte intreaga pe noptiera de langa pat devine un cocktail de germeni. Un alt obicei la care suntem obisnuiti este sa tinem sticlele de apa in vehicul sau ore in sir in soare. Sticlele de plastic care contin BPA (substante chimice toxice), care se elimina atunci cand noi facem ceea ce am spus mai sus si astfel riscam sa ne imbolnavim.

Daca v-a placut acest post, impartasiti cu prietenii de pe Facebook aceasta informatie, care poate fi foarte importanta pentru ei!

Ce se intampla dupa ce o persoana moare?...

Când o persoană moare, spiritul său nu înțelege...

Tura de noapte...

Un politist care lucra in tura de noapte opreste o...

Doi pescari prind peste...

Stau doi pescari și prind pește. Unul are ca momeală,...

You may also like

news NEWS

A hot springs where clothing is optional after dark

Oka Tomoaki | 23 February, 2018