Nu este o gluma. AICI ti se va returna banii in cazul in care ploua pe plaja cand mergi in vacanta!

“Ars de soare sau banii inapoi”, acesta este modul in care statiunile din nord-vestul Italiei incearca sa isi faca vizitatorii fericiti in timpul un start slab in timpul verii.
Nu este o gluma. AICI ti se va returna banii in cazul in care ploua pe plaja cand mergi in vacanta!

Doua plaje din Jesolo, la nord de Venetia, sunt atat de disperate in atragere de vizitatori, incat au decis sa le ofere un contract in care oaspetilor le sunt oferiti banii inapoi, daca ploua in timpul sederii lor. Acordul se aplica fiecarui turist care a petrecut vacanta de vara in Jesolo.

publicitate

“Noi incercam sa facem Jesolo o destinatie atractiva pentru litoral, ea fiind deja populara pentru turistii din Italia si Europa”, spun reprezentantii statiunilor.

Conform contractului, turistii vor plati un euro pentru inchirierea unei umbrele, insa vor primi inapoi suma integrala a zilei respective, in cazul in care ziua lor la plaja a esuat din cauza ploii – dar acest lucru se aplica numai in cazul in care exista mai mult de 3 mm de ploaie intre 11 si 17 ore.

Imprejurimile orasului Venetia atrage peste 20 de milioane de vizitatori in fiecare an. Cu toate acestea, Jesolo are probleme cu turismul in acest an, din cauza vremii nefavorabile din luna iunie.

Cu o luna in urma, orasul a fost pustiu dupa ce a fost maturat de o tornada. Vremea rea a dus la o scadere a turismului cu 18% in aceasta luna. Totodata luna iunie a fost numita cea mai rea din ultimii 20 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.