Nu mai puneti niciodata hartie igienica pe scaunul de la toaleta. Uite ce periculos este daca faci asta!

Foarte repede puteti fi dezgustati de toaletele publice. Din nefericire, multi dintre noi a trebuit sa le folosim.
Nu mai puneti niciodata hartie igienica pe scaunul de la toaleta. Uite ce periculos este daca faci asta!

Pe masura ce intram intr-o toaleta publica, ne gandim mereu ce sa facem sa fie un pic mai igienic, dar cum stim cine a fost acolo inaintea noastra? De multe ori recurgem la acesta metoda de a pune hartie igienica pe vasul toaletei, pentru ca credem ca este mai igienic si suntem mai feriti de bacterii.

publicitate

Adevarul este ca nu este deloc igienic
Este recomandat sa nu puneti hartie igienica pe vas sau sa stergeti vasul toaletei cu ea. Toata lumea crede ca acestea sunt acoperite cu germeni de la utilizatorii anteriori. Scaunele au o forma speciala si o suprafata neteda, care previne inmultirea bacteriilor pe ele. In plus, microbii nu se pot multiplica pe partea de sus, dar daca punem hartie igienica asta e un alt subiect.

Este cunoscut faptul ca aproape nimeni nu pune capacul in jos pe toaleta dupa utilizare. Ca urmare, toti acesti microbi sunt distribuiti in jurul camerei si in spatele vasului de toaleta. Hartia igienica este locul perfect unde toti microbii se aduna. Acesta este modul in care microbii poate ajunge la dvs si astfel, va intra mai usor in corpul dvs.

Acelasi lucru se aplica si la robinetele publice si uscatoarele de mana. Ele sunt sursa multor microorganisme. De fapt, un studiu recent a aratat ca uscatoarele electrice sunt un imens distribuitor de bacterii. Se pare ca, uscatoarele electrice influenteaza aerul si prin urmare disperseaza microbii si particule virale in aer. Este recomandat sa folositi un prosop de hartie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.