Nu treci testul? Iti poti lua adio de la permisul de conducere. Toti soferii vor fi testati incepand de maine

25 iunie 2016 // Stiri

În cadrul campaniei „Litoral fără droguri“ 2016, care va începe mâine, pe litoral, șoferii, vor fi testați în trafic pentru consumul de substanțe psihotrope.
Nu treci testul? Iti poti lua adio de la permisul de conducere. Toti soferii vor fi testati incepand de maine

Campania va demara cu o sesiune de formare în domeniul drogurilor adresată polițiștilor rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. Specialiștii îi vor instrui pe aceștia cu privire la utilizarea testelor de depistare rapidă a drogurilor în salivă, care vor fi aplicate conducătorilor auto aflați la volan.

publicitate

Se vor desfășura activități de informare a tinerilor cu privire la riscurile consumului ilicit de droguri, prin crearea unor puncte de informare în stațiunile de pe litoral, prevenire a infracțiunilor săvârșite pe fondul consumului illicit de droguri, prin testări antidrog în trafic, și dezvoltarea de abilități sănătoase de petrecere a timpului liber, prin atragerea tinerilor către activități sportive (beach volei), scrie a1.ro.

Campania se va derula în perioada 23.06 — 01.09.2016, pe întreg litoralul românesc, iar la activitati vor participa și voluntarii antidrog, îndrumați de specialiști ai CPECA Constanța.

Bula are test la romana...

Luni, Bula are test la romana. Vine Bula acasa...

Test de fidelitate...

Ea cumpara pentru el o duzina de chiloti de aceeasi...

Bula, la testul de abilitate...

Bula se duce la tatăl lui și-l întreabă:–...