HALUCINANT! O femeie a tinut un sarpe intr-o sticla cu alcool timp de 3 luni! Ce a facut sarpele cand a desfacut sticla

O femeie pe nume Liu, din Shuangcheng, provincia Heilongjiang, a ajuns la spital dupa ce a fost muscata de un sarpe veninos.
O femeie a tinut un sarpe intr-o sticla cu alcool timp de 3 luni

Aceasta prinsese sarpele in urma cu 3 luni si l-a bagat intr-o sticla pe care a umplut-o apoi cu alcool.

publicitate

Femeia face acest lucru pentru a se vindeca de reumatism, “vinul de sarpe” fiind o bautura traditionala in China, fiind considerata o licoare vindecatoare.

Surpriza a venit cand femeia a deschis sticla.

Sarpele, care statuse 3 luni in sticla plina cu alcool, a sarit si a muscat-o pe femeie de mana, potrivit bzi.ro.

Un caz similar s-a intamplat si in 2009, in provincia Hubei, cand un barbat a fost muscat si a ajuns la spital, in timp ce in 2001 o femeie a murit dupa ce a patit un accident asemanator intr-un alt sat.

6 Replies to “HALUCINANT! O femeie a tinut un sarpe intr-o sticla cu alcool timp de 3 luni! Ce a facut sarpele cand a desfacut sticla”

  1. Or avea si chinezii “blondele” lor. Cine stie ce a vacit zanatica de chinezoaica, a incircat sticlele si serpii. Altfel curios ca.nu l- a mancat in 3 luni…auzi vin de sarpe

  2. Sarpele nu traia cand a muscat..a fost ceva de genul “efect de arc”..Cazuri de acest gen sunt o multime..Insa,articolul prea slab prezentat +ignoranta Romaneasca [noi le stim pe toate cel mai bine ..hahaha] duc la asemenea comentarii jalnice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.