O mama a dat nastere la tripleti, dar sapte luni mai tarziu, ea a fost socata sa vada asta!

17 iulie 2016 // Stiri

David si Julie ca si alte cupluti, s-au indragostit si apoi s-au casatorit in 2012. Timp de 18 luni lungi, Julie a incercat sa ramana insarcinata, dar fara nici un rezultat.
O mama a dat nastere la tripleti, dar sapte luni mai tarziu, ea a fost socata sa vada asta!

Asa ca cuplul a decis sa recurga la medicamente. In martie 2014, David si Julie au aflat ca vor avea tripleti, dintre care doi sunt gemeni identici. Apoi a venit un alt obstacol mare: gemenii dezvoltau un sindrom rar in timp ce erau inca in pantecele mamei sale. Dupa ce a fost supusa unei interventii chirurgicale de succes in a 19-a saptamana de sarcina, Julie i-a nascut pe Avraam, Brady si Christian, prematur cu trei luni mai devreme. Toti cei trei baieti se simt bine si se bucura de o stare de sanatate buna.
O mama a dat nastere la tripleti, dar sapte luni mai tarziu, ea a fost socata sa vada asta!

publicitate

La fel ca si multi alti parinti, David si Julie au decis sa incerce sa aiba un alt copil. Dar, la numai sapte luni de la nasterea tripletilor, Julie a simtit un sentiment brusc de greata. A facut repede un test de sarcina si si-a dat seama ca este insarcinata.

Toate bune si frumoase, pana cand un pic mai tarziu, femeia a mers la ecograf, unde a descoperit ca de aceasta data va naste gemeni! Parintii fericiti se bucura de acum cinci copii – uneori soarta este destul de generoasa!

O mama si fiica ei calatoreau cu un taxi...

O mama si fiica ei calatoreau cu un taxi. Fiica vede...

Mama salvatoare...

Fata se întoarce acasă după întalnirea cu prietenul...

Ziua de nastere a soacrei...

Se apropie ziua de nastere a soacrei iar ginerele...

You may also like

news NEWS

A hot springs where clothing is optional after dark

Oka Tomoaki | 23 February, 2018