O mama a observat ca copilul ei rade ciudat. Medicii s-au speriat de moarte de ce au descoperit

La numai 3 luni Paisley este mandria si bucuria parintilor sai. Cu toate acestea, in timp ce pentru majoritatea parintilor, nimic nu este mai placut decat care arata zambetul fara dinti al copilului lor, parintii lui Paisley sunt ingrijorati atunci cand fiica lor rade.
O mama a observat ca copilul ei rede ciudat.

“Am observat ca atunci cand micuta plange, ochiul stang nu se inchide. Cand rade, aceeasi parte a gurii ei nu se misca”, isi aminteste mama.

publicitate

Parintii in cauza au luat legatura cu un medic, care au decis sa ii scaneze creierul lui Paisley. Dar aceasta scanare le-a confirmat temerile parintilor: exista o entitate necunoscuta in partea stanga a lui Paisley, aproape de creierul ei.

“Nu e nimic mai rau pentru o mama decat sa creada ca copilul ei este grav bolnav si ca poate muri”, spune mama.

Parintii au luat copilul si l-au dus la Spitalul de Copii din centru pentru a lua o proba. Cu toate acestea, medicul a revenit dupa biopsie si a scuturat doar din cap cu neincredere. Ceea ce a descoperit este – absolut nimic! Presupusa tumora a disparut si medicii nu pot explica cum a fost posibil asa ceva.
O mama a observat ca copilul ei rade ciudat. Medicii s-au speriat de moarte

Medicii sustin ca a existat o greseala cu prima scanare a capului lui Paisley. Cu toate acestea, medicul de la Spitalul de Copii jura ca aceasta a fost facuta de catre unul dintre cei mai buni radiologi.

“Medicii nostri s-au temut de ce e mai rau – o tumora benigna”, a declarat un purtator de cuvant al spitalului.

Cu toate acestea, atunci cand chirurgul a ajuns la locul tumorii, nu a gasit nimic. Acesta nu a putut fi mai fericit cand le-a dat vestea parintilor. Aceasta este de fapt un miracol si cel mai bun cadou pentru tanara familie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.