La numai 17 ani a aflat ca are cancer fiind insarcinata. Decizia ei a cutremurat o lume intreaga

13 ianuarie 2016 // Stiri

Jenny era o fata tanara, dar a trebuit sa decida ceva care a intristat o lume intreaga! Ea era o adolescenta destul de normala. In varsta de 17 de ani, ea a studiat la o scoala dintr-un oras mic in Idaho.
o mama in varsta de 17 de ani a ales sa moara pentru a-si salva copilul

Intre timp ea a intalnit un prieten pe nume Jason, care a devenit iubitul ei. Intr-o zi, Jenny a inceput dintr-o data sa aibe dureri de cap foarte severe. Dupa mai multe zile de tortura, ea a mers la doctor. In timpul examinarii, medicul a descoperit o tumoare mare de 2 cm in diametru, in interiorul creierului ei. Curand dupa aceea, diagnosticul este confirmat, avea cancer.

publicitate

Medicii i-au spus sa faca chimioterapie daca doreste sa supravietuiasca. Pentru familia si prietenul ei, diagnosticul lui Jenny a fost un adevarat soc. Cu toate acestea, cu totii au sustinut-o.

In acel moment, s-a intamplat o minune: tanara a descoperit ca este insarcinata. Chiar daca Jenny a fost extrem de fericita la aflarea vestii, ea trebuia sa ia cea mai grea decizie din viata ei. Copilul ei va muri daca ea va continua sa faca chimioterapie.
o mama in varsta de 17 de ani a ales sa moara pentru a-si salva copilul

Cu toate acestea, daca inceta sa mai faca chimioterapie ea va muri, insa Jenny a decis sa renunte la chimioterapie si sa dea viata copilului sau. Noua luni mai tarziu s-a nascut micutul Chad. Atunci ea a spus: „Am facut-o! Mi-am indeplinit datoria!”

Dupa sase zile, Jenny a parasit spitalul. Ea a vrut sa-l aduca acasa pe Chad si sa fie langa el in ultimele zile ale vietii sale. Jenny si-a tinut fiul in brate si la 12 zile dupa nastere, a murit.

Dragostea ei materna a fost atat de puternica incat a decis sa-si sacrifice viata pentru a da viata fiului sau. Aceasta este o iubire uimitoare pe care numai o mama o poate experienta. Dragostea mamei il va insoti mereu pe micutul Chad.

O mama si fiica ei calatoreau cu un taxi...

O mama si fiica ei calatoreau cu un taxi. Fiica vede...

Mama salvatoare...

Fata se întoarce acasă după întalnirea cu prietenul...

Mama ingrijorata, fiul si iubita...

O mamă își ia la rost fiul de 19 ani: – Mai,...