O mama si-a ajutat copilul sa moara. Motivul este cutremurator

O mama din Marea Britanie a luat cea mai grea decizie din viata ei si a facut ceva care este de neconceput pentru aproape orice mama. Ea si-a ajutat copilul sa moara.
O mama si-a ajutat copilul sa moara. Motivul este cutremurator

Nancy Fitsmoris s-a nascut oarba cu hidrocefalie, meningita si septicemie, singura nu putea sa mearga, sa manance si sa bea. Din pacate, sanatatea ei de-a lungul anilor a devenit si mai rea si de multe ori trebuie sa ii administreze morfina sau ketamina care sa o ajutate sa scapa de durere.

publicitate

Mama ei Charlotte stia ca durerea suferita de aceasta fata in varsta de 12 de ani, este ceva care este prea greu de suportat.

Ea a crezut ca fiica ei merita sa se odihneasca in pace si ca aceasta ar trebui sa aiba dreptul la moarte.
Charlotte a depus in instanta de judecata o cerece prin care sa se stabileasca ca Nancy ar trebui sa aiba parte de o moarte onorabila. Cererea sa a fost sprijinita si de tatal lui Nancy si spitalul in care a fost nascuta fata.

“Fiica mea nu mai este fiica mea. E doar o umbra. Lumina ochilor ei este plecata, mi se rupe inima cand o vad plina de durere,” a spus mama ei.

Cererea sa a fost acceptata imediat, acest lucru fiind un precedent, astfel incat este pentru prima data in Marea Britanie cand un copil care respira pe cont propriu si nu cu ajutorul echipamentelor de intretinere, obtine permisiunea la moarte.

“Dragostea si devotamentul mamei sunt evidente. Poate ca acum cativa ani, Nancy a avut ocazia sa se bucure de viata. Dar acum nu mai poate”, a spus judecatorul King. “Copilul tipa de durere toata ziua.”

Mama fetei spune ca un week-end intreg i-a trebuit sa ia aceasta decizie dificila. “Plange mereu de durere. Am sufletul distrus, nu am putut sa o ajut, chiar si asistentele medicale au plans. Vreau doar ca fiica mea sa moara cu demnitate, in timp ce o tinem de mana.”

Nancy a murit 14 zile de la acceptarea cererii de la judecatorie, inconjurata de familia sa.

“Nancy a vrut sa asculte pasarile si copiii. Ultima ei zi de viata a fost cea mai dificila zi din viata mea. Mi-e dor fata mea in fiecare zi si o rog sa ma ierte, dar eu stiu ca acest lucru a fost cel mai bine pentru ea. Viata mea nu va mai fi niciodata la fel”, a spus mama fetitei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.