Omagiu emoționant al unei mame cu inima frântă pentru băiatul de 3 ani, ucis de un tractor la fermă

18 iulie 2022 // Stiri

  • Omagiu emoționant al unei mame cu inima frântă pentru băiatul de 3 ani, ucis de un tractor la fermă.
  • Scrisoarea de ADIO din partea unei mame indurerate de pierdea copilului de 3 ani ucis de un tractor la ferma.
Omagiu emoționant al unei mame cu inima frântă pentru băiatul de 3 ani, ucis de un tractor la fermă

Poliția din Greater Manchester l-a identificat băiatul care a murit după ce a fost lovit de un tractor în Bury ca fiind Albie Speakman, în vârstă de trei ani.

Mama micuțului, Leah, l-a descris ca fiind „afectuos și grijuliu” după moartea sa de sâmbătă.

publicitate

Familia lui Albie a chemat o ambulanță în timp ce îl conducea pe băiat la spital în urma incidentului petrecut pe un teren agricol de pe Bentley Hall Road din Bury, Greater Manchester, în jurul orei 12.45, scrie mirror.co.uk

Anchetele de la Bury CID, alături de colegii de la Health and Safety Executive, sunt în curs de desfășurare, iar șoferul tractorului ar fi ajutat la anchetă.

El a fost declarat mort de către paramedici înainte de a putea fi dus pentru tratament după ce au oprit pe Rochdale Old Road.

Într-un omagiu dat publicității în această după-amiază prin intermediul Poliției din Greater Manchester, Leah a spus: „Albie a fost un băiat incredibil de iubitor, afectuos și grijuliu, care voia doar ca toată lumea să fie fericită.

„Era atât de sensibil și voia ca toată lumea să fie bine, în special oamenii pe care îi iubea.

„Îi plăcea să se joace – fie că era cu familia sau cu prietenii de la grădiniță – căuta mereu lucruri rotunde oriunde mergea, pietre, bile de polistiren, mingi gonflabile, mărgele – nu știu sigur de ce, dar îi plăcea tot ce era rotund, se agăța de ele.

„Amintirile lui preferate sunt pe plaja din Cleethorpes, cu găleata, lopata și mingea lui. Cele mai fericite zile ale sale au fost pe acea plajă, eram atât de liberi și nu aveam nicio grijă pe lume.

„Eram doar eu și Albie și nimic altceva nu mai conta. Ori de câte ori îl întrebam ce vrea să facă, voia să plece din nou în vacanță la plajă; așa știu că era cu adevărat fericit acolo.

„Cu toții îl iubim pe Albie mult mai mult decât am putea exprima în cuvinte – în special pe bunica lui și pe ‘Nanny-Nanny’, cum îi spunea el mereu.

„Îmi va lipsi absolut totul despre Albie, vocea lui, zâmbetul lui, mirosul pielii lui și senzația mânuțelor lui pe fața mea când îmi spunea ‘Te iubesc, mămico’.

„Îmi va lipsi mai ales plecarea în aventuri cu Albie, oriunde și peste tot unde ne puteam distra; nimic nu va umple vreodată golul pe care l-a lăsat în inimile noastre, suntem distruși iremediabil.

„Întotdeauna îl numesc băiatul meu de soare, pentru că a adus atât de multă lumină în viața mea, este mica mea rază de soare, și nu vreau ca viața lui să se termine aici, trebuie să continui să trăiesc pentru el și să-l iau cu mine oriunde mă duc.

„Mai avem încă atâtea amintiri de făcut, Albie!”.

„Îl iubesc atât de mult și știu că într-o zi, cumva, își va găsi drumul înapoi la mine, pentru că avem nevoie unul de celălalt.

„Până atunci, îl voi căuta în tot ceea ce fac și îi voi sărbători viața.

„Nu sunt sigură cum să continui această viață fără tine, dar voi găsi o cale să fiu puternică pentru tine și să te fac mândru.”

Un copil mergea cu autobuzul...

Un copil mergea cu autobuzul prin oraş, stând exact...

Un copil la gradinita...

Un copil, la gradinita, incearca sa-si incalte cizmulitele....

Popa si copilul din flori...

Cica un doctor avea o amanta si dupa vreo 6 luni de...