Peste 6.000 de oameni locuiesc in acest cimitir. Motivul pentru care traiesc acolo iti taie rasuflarea

Este intotdeauna interesant sa vedem modul in care oamenii traiesc in alte parti ale lumii. Uneori, ei pot avea o viata mai buna decat tine, dar sunt si oameni care se lupta din greu ca sa supravietuiasca de pe o zi pe alta.
Peste 6.000 de oameni locuiesc in acest cimitir. Motivul pentru traiesc acolo iti taie rasuflarea

Acest lucru este cu siguranta una dintre acele cazuri. Exista peste 6.000 de oameni care locuiesc intr-un cimitir si il considera casa lor. Motivul este ca locuintele din acea zona sunt foarte rare si nu au unde sa traiasca.

publicitate

In zona Manila este plasat un cimitir, cu o zona care acopera 54 de acri, iar aici traiesc multi oameni saraci. Ascuns de la vedere, cimitirul pare un oras infloritor cu o retea vasta si complexa de strazi si alei, strans aliniate cu zeci de mii de mausolee si morminte.
Peste 6.000 de oameni locuiesc in acest cimitir. Motivul pentru traiesc acolo iti taie rasuflarea

Exista acum cercuri de baschet, tarabe fast-food care servesc gustari si tigari pentru locuitorii care participa la funeralii. Acesti oameni si-au improvizat saloane de karaoke, restaurante si chiar cafenele cu internet. Cu toate acestea, aceasta este insa un cimitir pe deplin functional, cu pana la 80 de inmormantari care au loc in fiecare zi.

Multi dintre locuitorii cimitirului si-au gasit de lucru printre cei morti. Adolescentii transporta sicrie pentru 50 de pesos filipinezi, care valoreaza aproximativ 50 de centi americani. Copiii colecteaza deseuri metalice, din plastic si alte lucruri pentru a le vinde.
Peste 6.000 de oameni locuiesc in acest cimitir. Motivul pentru traiesc acolo iti taie rasuflarea

Altii au grija de morminte, mentinandu-le curate si le protejeaza de jefuitorii, care sunt cunoscuti ca fura oase si ornamentele de pe morminte.

Este greu de stiut care sunt primii oameni care s-au mutat acolo. Nu este nimic neobisnuit pentru ei sa doarma printre morminte si pietre funerare.

Ei folosesc mormintele ca banci si mese. Dupa cum puteti vedea, acesta este un cimitir foarte expansiv si pare ca un oras plin de viata. E destul de greu de imaginat ca exista saracie atat de multa ca acest lucru sa se intample in lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.