Povestea adevărată: M-am căsătorit cu bărbatul nepotrivit… nu mi-am dat seama până la 82 de ani

14 iunie 2022 // Stiri

  • Mai bine mai tarziu decat niciodata. Și uneori este într-adevăr prea târziu, dar ce poate fi mai bun decât să cunoaștem adevărul și să fim sinceri cu noi înșine?
  • Astăzi vă prezentăm o poveste curioasă despre o femeie care a descoperit că s-a căsătorit cu bărbatul nepotrivit, la 82 de ani.
M-am căsătorit cu bărbatul nepotrivit... nu mi-am dat seama până la 82 de ani

„Eu am 82 de ani, el 84 de ani și sunt atât de tristă pentru că e prea târziu să schimb ceva… Nu mă pot schimba, nu mă pot întoarce în timp și nu pot”. Am avut destul timp să mă gândesc la viața mea până acum. Nu pot ascunde că în timpul căsătoriei noastre am avut multe momente bune, mai ales când copiii și nepoții noștri au fost alături de noi. Dar foarte rar m-am simțit cu adevărat fericită cu acest bărbat.

Mereu am avut dreptate, am fost învățată să fiu o femeie independentă, atâta timp cât el nu a făcut niciodată efort pentru nimic în casa noastră. Este calm, pasiunea dintre noi nu a fost niciodată puternică, nici nu vrea să mă sărute sau să mă îmbrățișeze în public. Nu mi-a permis să arătăm relația mai strânsă în public. În toți acești ani am fost singurul inițiator al fiecăreia dintre deciziile noastre, am fost motorul relației noastre. Dar sunt obosită …

publicitate

Mi-aș fi dorit să-mi fi spus măcar o dată: „Lasă, iubirea mea, mă voi descurca” sau că a luat inițiativa de a ne rezolva măcar una dintre problemele noastre. Din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat niciodată și nu se va întâmpla până la sfârșitul zilelor noastre…

Cred că am făcut cea mai mare greșeală din viața mea. M-am căsătorit cu bărbatul nepotrivit. ”

Tu ce crezi? Este prea târziu să cauți fericirea la 82 de ani?