Predictii Nostradamus 2020: an greu marcat de tulburari politice, razboi si amenintarea schimbarilor climatice

Predictii Nostradamus 2020: an greu marcat de tulburari politice, razboi si amenintarea schimbarilor climatice

Se spune ca profetiile din secolul al XVI-lea ale lui NOSTRADAMUS au prezis ascensiunea lui Adolf Hitler, amenintarea razboiului global si chiar sfarsitul lumii. Iata cateva dintre profetiile lui Nostradamus pentru 2020.

Previziunile lui Nostradamus pentru anul 2020 sunt dintre cele mai sumbre. Pana in 2025, anul in care se va restabili pacea mondialăa, vor avea loc numeroase catastrofe.

publicitate

Profetul evoca declansarea mai multor conflicte internationale, care vor incepe in Franta. Acestea vor debuta, se pare, printr-o serie de atentate teroriste, care, treptat, se vor propaga in intreaga Europa.

Nostradamus a atras atentia ca sfarsitul va incepe odata cu intensificarea crizelor economice, a crahurilor bursiere, a derapajelor socio-politice, a degradarii comportamentului si sentimentelor oamenilor. Conform previziunilor acestuia, anul 2020 va fi unul critic, fara ca asta sa insemne, in mod obligatoriu, sfarsitul omenirii.

Este un an care anunta o transformare majora si o renastere a omenirii intr-o noua dimensiune spirituala. 2020 va fi, mai degraba, anul de debut al Apocalipsei.

Unele dintre scrierile lui Nostradamus au fost interpretate pentru a sugera ca schimbarile climatice vor determina cresterea periculoasa a nivelului marii.

Conform previziunilor domnului Hamilton-Parker, exista o posibilitate ca niste catastrofe naturale sa distruga planeta in 2020.

El a spus: „In 2020 vor fi multe cutremure. In special, in Japonia si India vor fi cutremure majore care pot provoca perturbari la Jocurile Olimpice de vara.

„Si in SUA vor fi cutremure.”

De asemenea, a prezis ca Miami va fi „grav afectat” de un uragan si un vulcan va erupe pe o insulă mica, desi nu a putut prezice unde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.